Acasa Diverse Design HTC M8. De la o idee la telefonul propriu-zis

Design HTC M8. De la o idee la telefonul propriu-zis

by Dragos Schiopu

HTC One M8 este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri in opinia multor utilizatori si au de ce sa spuna asta. Noul design HTC pentru M8 a fost realizat de o intreaga echipa pentru a creea un smartphone elegant si modern in acelasi timp. HTC M8 este construit din aluminiu, taiwanezii reusind sa inlature de tot marginile din policarbonat. Design-ul telefonului este practic telefonul. Hardware-ul este acelasi ca pe Sony Z2 dar design-ul este ceea ce a facut din HTC One un smartphone de top si va face si noul HTC One M8 foarte atractiv.

htc

Multi utilizatori apreciaza un smartphone pentru calitatile hardware, dar si design-ul conteaza destul de mult mai ales acum ca toti producatorii utilizeaza cam aceleasi procesoare si acelasi numar de RAM. Qualcomm este un producator care fabrica procesoare pentru mai toti marii producatori, astfel design-ul este cam singura diferenta dintre terminalele mobile. Ar mai fi camera, bateria, etc, dar acestea sunt detalii care pentru multi nu conteaza. Daca vrem un terminal care sa fotografieze bine alegem un Sony Xperia Z2, dar daca vrem un terminal premium cu un design foarte reusit alegem un HTC One M8.

Pentru a arata si utilizatorilor intreg procesul pentru noul design al lui M8, HTC a facut un scurt video in care arata drumul noului One de la proiectul pe hartie la rezultatul final. Videoclipul are doar doua minute, iar fanii HTC cu siguranta se vor mandri cu noul terminal realizat din aluminiu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yvjxdbvJhqQ#t=139]

s-ar putea sa-ti placa