Acasa Diverse Cum poti scapa de „site-urile galagioase” in Google Chrome

Cum poti scapa de „site-urile galagioase” in Google Chrome

by Dragos Schiopu
google chrome

Te-ai saturat ca ori de cate ori te intereseaza vreun site anume si il deschizi sa dai peste nu stiu ce spot publicitar enervant? Ei bine, daca si tu esti una dintre acele persoane ce vor sa reduca reclamele zgomotoase de pe anumite site-uri importante pentru tine poti apela de acum incolo la Google Chrome. Si nu! Nu este o gluma, daca asta ti-a trecut prin minte pana acum.

In urmatorul articol am sa-ti spun despre ce poti face si cum poti evita acele reclame enervante ce apar imediat ce ai intrat pe un anumit site. Desi poate va amintiti de faptul ca Google Chrome iti dadea posibilitatea sa scapi de site-urile galagioase si inainte, numai ca odata ce faceai acea selectie aceasta nu se pastra si in memorie, iar ori de cate ori foloseai Google Chrome aveai toate sansele sa dai peste acele site care te deranjau.

Astfel spus cei de la Google s-au gandit sa realizeze o functie prin care sa poti da la o parte toate acele site-uri care te pot enerva si care uneori devin suparatoare fara sa faci selectia, despre care am vorbit mai devreme ori de cate ori te folosesti de Google Chrome. Cu toate ca acum aceasta functie este in varianta beta, in doar cateva saptamani te vei putea bucura de ea. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click dreapta pe cuvantul Secure din bara de adresa de la inceputul adresei site-ului respectiv, iar de acolo iti setezi functia ce iti permite sau blocheaza site-urile galagioase.

Mai mult, aceasta iti va pastra alegerile permanent pana ce tu te hotarasti sa revii asupra deciziei. De fapt oricate tab-uri ale aceluiasi site ai deschide, nu vei mai fi deranjat de acele reclame ce sunt stupide, asa cum am spus si in paragrafele de mai sus. In cele din urma se pare ca orice problema am avea cu site-urile pe care le frecventam, vom avea cate o solutie la indemana care sa ne ajute si care sa ne determine sa facem lucrurile exact asa cum ni le dorim.

s-ar putea sa-ti placa