Acasa Diverse Cum poti scapa de pungile din plastic aruncate prin casa?

Cum poti scapa de pungile din plastic aruncate prin casa?

by Dragos Schiopu

Nu stiu daca pe aici sunt persoane care au aceeasi problema ca si mine. Spre exemplu nu am suportat niciodata si nici nu am sa suport acele pungi din plastic lasate la voia intamplarii prin toata casa. Si asta nu pentru ca au acel aspect de morman de mizerie lasat asa oriunde se poate, ci pentru ca de cele mai multe ori cand ai nevoie de ele nu le gasesti.

Sunt constienta ca nu pot avea o casa perfecta, din punct de vedere al curateniei si asta pentru ca nu locuiesc singura si fiecare de aici are propria sa ordine. Au fost momente cand mi-am spus de nenumarate ori ca am sa arunc toate pungile sa nu le mai prind raspandite, dar bineinteles ca dupa tot tam-tamul meu tot se gasea cineva sa mai aduca o punga, doua din plastic.

Si chiar daca ai obiceiul sa le strangi intr-un sertar unde sa nu le observe nimeni tot au acel aspect inestetic de adunatura de mizerii. Dar cum pe lumea asta sunt fel si fel de idei si solutii ingenioase, eu vreau sa va propun una in legatura cu acest subiect al pungilor din plastic si efectul lor.

Solutia in sine nu este cine stie ce inventie brevetata, ci mai degraba o solutie de moment pe care o poti adopta si tu daca dai dovada de putina indemanare si in acelasi timp rabdare.

In clipul de mai jos o sa observati cum puteti sa va strangeti pungile, sa le impachetati corespunzator si bineinteles sa le depozitati in conditii optime pentru a le refolosi.  Si cum prea multa vorba nu este buna iata si clipul, solutia la aceasta bataie de cap a pungilor din plastic raspandite in toata casa. Daca vom reusi sa punem totul in ordine nu o sa ni se mai para ca ne impiedicam tot timpul de diverse lucruri sau ca ne stau in cale tot felul de mizerii pe care nu vrem sa ni le insusim, dar vrem sa le facem sa dispara. Iata, cum!

s-ar putea sa-ti placa