Acasa Diverse 5 aplicatii ce iti pot imbunatati sanatatea

5 aplicatii ce iti pot imbunatati sanatatea

by Dragos Schiopu

In ultima perioada ma simt cam obsedata de acele aplicatii de sanatate pentru telefon. Poate ca asta mi se intampla deoarece am trecut prin cateva situatii privind sanatatea mea nu tocmai placute. Stiu ca nu ar trebui sa las problemele de sanatate sa devina mai mult o obsesie pentru mine, caci in acest fel sunt constienta ca nu pot grabi procesul meu de vindecare.

Si pentru ca in acest articol m-am decis sa scriu despre sanatate am sa mentionez aici cateva din aplicatiile care mi-au atras atentia si mai mult decat atat pe unele dintre ele am ajuns sa le folosesc cu ajutorul telefonului meu. Iar aplicatiile despre care vorbesc sunt urmatoarele: Instant Heart Rate (masoara bataile inimii si inregistreaza automat in istoricul masuratorilor), Glucose Buddy (monitorizeaza nivelul glicemiei), RunKeeper (masoara ritmul cardiac, durata alergarii, distanta parcursa in fiecare zi), Lose It! (iti ofera tot felul de grafice si calcule ce te pot ajuta sa scapi mai repede de kilogramele in plus) si ultima aplicatie Healthy Food Diet (te ajuta sa afli calitatea si cantitatea nutrientilor).

Nu am ales aceste aplicatii la intamplare, ci le-am ales pentru ca eu stiu foarte bine ca trebuie sa-mi tin greutatea in frau, altfel as avea probleme mult mai grave de sanatate. Pe de alta parte m-am tot informat de pe tot felul de site-uri de specialitate care mi-au satisfacut oarecum nevoia de a cunoaste cat mai multe detalii despre boala mea.

Insa am simtit la un momendat ca ale mele cautari incep sa ma nemultumeasca deoarece gaseam pe foarte multe site-uri date incerte ce mai mult ma faceau sa fiu confuza si sa nu mai am incredere in puterea informatiei. Apoi mi-am dat seama ca nu toate site-urile, chiar daca sunt de specialitate, prezinta informatiile concret, coerent si bineinteles valabile.

De aceea intr-un timp foarte scurt am simtit nevoia de a-mi face o selectie a acestor site-uri pentru a pastra mai aproape doar acele site-uri valide. Nu pot spune ca-mi neglijez medicul, dar nici nu pot sa fac nu stiu cate drumuri pana la el pentru toate nelamuririle mele.

Iar la aceste nelamuriri am gasit si site-ul complex ce-mi poate raspunde la absolut orice intrebare a mea. Iar site-ul meu de incredere despre care vorbesc este medicina101.com.

s-ar putea sa-ti placa