Acasa Tehnologie Cum iti poti debloca telefonul in cel mai simplu mod?

Cum iti poti debloca telefonul in cel mai simplu mod?

by Dragos Schiopu

Sincer nu cred ca ar mai trebui sa va spun eu cat de util este telefonul in ziua de astazi. Dar ce te faci cand vrei sa treci la un alt operator de telefonie, dar telefonul tau este blocat? In paragrafele urmatoare veti gasi solutia optima pentru rezolvarea acestei probleme si de asemenea veti afla cateva informatii utile despre: deblocarea telefoanelor, cum functioneaza aceast lucru si cat de util este.

Ce reprezinta deblocarea telefoanelor?

Pentru cine nu stie despre acest lucru am sa spun foarte scurt ca te ajuta pe tine ca utilizator de telefon sa il poti folosi in orice alta retea de telefonie mobila. Si aici aduc in prim plan acele telefoane mobile pe care le puteti achizitiona de la un anumit operator de telefonie mobila si poate fi functional doar in reteaua respectiva.

Si cred ca cel putin o data ne-am ciocnit de aceasta problema fiecare dintre noi. Insa adevarata problema apare exact atunci cand tu vrei sa schimb reteaua, dar nu iti poti folosi cartela SIM, caci aici este mare noastra problema. In momentul in care cumparam un telefon de la un anumit operator de telefonie mobila, telefonul este blocat pentru celelalte retele si functional numai in reteaua in care l-ai achizitionat.

Cei mai multi oameni au testat tot felul de solutii si uneori au fost dezamagiti ori din cauza timpului pierdut, ori ca nu au avut cele mai bune rezultate asa cum se asteptau. De aceea vreau sa vin in ajutorul vostru si sa va indrept catre site-ul imei-unlocker.

 

Cum va poate ajuta site-ul imei-unlocker?

Am spus ca va indrept catre acest site pentru ca veti economisi timp in ceea ce inseamna blocarea telefonului, de fapt a cartelei SIM. Daca veti folosi acest site nu mai aveti de ce sa mai iesiti din casa si sa ajungeti la un service pentru telefoane pentru a va debloca telefonul, implicit cartela. Cum functioneaza acesta? Foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti comanda, iar site-ul va va trimite codul si instructiunile pentru deblocare prin SMS sau E-Mail. Bineinteles dupa ce veti tasta codul primit televonul vostru va fi deblocat pentru orice retea de telefonie.  Iar pentru cei mai curiosi ce vor sa afle cum este posibil asta este vorba despre aplicatia sim unlock app, o aplicatie ce vine in ajutorul tau.

De ce sa apelati la serviciile acestui site?

In primul rand pentru ca veti scuti timp si energie, iar in al doilea rand pentru ca veti economisi si ceva banuti. Pe langa aceste doua caracteristici se mai pot adauga si altele precum timpul scurt de solutionare a comenzii voastre, cat si eficienta de deblocare a cartelei voastre SIM.

Intr-o lume in care timpul este foarte incarcat si scurt aceasta solutie pentru deblocarea telefonului si a cartelei este solutia optima pentru fiecare dintre voi.

s-ar putea sa-ti placa