Acasa Tehnologie Corning Gorilla Glass 3 pentru ecrane si mai rezistente

Corning Gorilla Glass 3 pentru ecrane si mai rezistente

by Dragos Schiopu

CES 2013 (Consumer Electronics Show) se va tine anul acesta intre 8 si 11 ianuarie. Ca de fiecare data, toate brand-urile mari din lumea tehnologiei vor fi prezente cu noile si vechile produse, diverse tehnologii si inovatii etc.

gg3prgraphics113012-11

La CES 2013 una dintre firmele care nu vor lipsi este chiar Corning Inc. ce a anuntat a treia versiune a materialului ultra rezistent. Corning Gorilla Glass poate fi regasit atat in telefoanele mobile, in tablete, cat si laptop-uri oferind o protectie mult mai mare decat sticla obisnuita. Stim foarte bine ca dispozitivele cu touchscreen se uzeaza cel mai usor, utilizatori fiind deseori nevoiti sa apeleze la folii si huse de protectie.

Corning Gorilla Glass 3 vine acum cu diverse imbunatatiri si la nivel molecular, oferind o protecție de 3 ori mai mare decat celelalte versiuni. Datele se transmit mult mai rapid prin Optical Cables si are o noua proprietate numită Native Damage Resistance (NDR) pentru a rezista mult mai bine la impact si zgarieturi.

In cadrul targului din Las Vegas vom avea parte de diverse demonstratii din partea companiei si o prezentare mai pe larg in ceea ce priveste folosirea noii sticle in diferite medii si nu numai. Abia asteptam sa aflam mai multe informatii!

 

s-ar putea sa-ti placa