Acasa Diverse Comparație – agenții de cartier și digitale: Casa Pariurilor vs Superbet vs Stanleybet vs Fortuna

Comparație – agenții de cartier și digitale: Casa Pariurilor vs Superbet vs Stanleybet vs Fortuna

by Dragos Schiopu

Casa Pariurilor (D. ONJN 2035 / 30.07.2015), Superbet (D. ONJN 2166 / 28.08.2015), Stanleybet (D.ONJN 1280/29.06.2016) si Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) sunt case de pariuri care detin atat agentii de cartier, cat si platforme de pariuri online. Iata numarul sucursalelor detinute de fiecare in tara si tot ce trebuie sa stii despre platformele lor digitale:

Fortuna

Fortuna a intrat pe piata romaneasca odata cu actualizarea legilor privind jocurile de noroc online. Noile reglementari au fost puse in aplicare la sfarsitul anului 2015, atunci cand grupul originar din Cehia a preluat nu mai putin de 400 de agentii stradale de la fostul numar unu al industriei pariurilor offline – PublicBet.

Insa implicarea celui mai important operator de pariuri din Europa Centrala si de Est in industria locala nu s-a oprit aici. In acest moment, Fortuna detine 766 de agentii offline, intinse pe tot teritoriul tarii – fiind lider autohton din acest punct de vedere. Cu toate acestea, platforma Fortuna online este de asemenea foarte bine pusa la punct si rivalizeaza de la egal la egal cu cele mai sonore nume din industria digitala a jocurilor de noroc.

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este una dintre agentiile preferate ale romanilor si ocupa locul secund in topul operatorilor care detin cele mai multe sucursale la noi in tara, avand peste 700 de puncte de lucru deschise in acest moment.

Desi a fost puternic inradacinata in piata offline, casa de pariuri croata se zbate sa iasa in evidenta si online, iar in acest sens, in urma cu numai cateva luni de zile a lansat si o aplicatie de pariuri pentru telefon si tableta.

Casa Pariurilor este o agentie apreciata in special pentru cotele mari pe care le ofera pasionatilor. Utilizatorii isi pot crea bilete virtuale si genera coduri PIN (pentru a merge in agentii sa plaseze biletele) de pe aceeasi platforma a pariurilor online, asigurand practic aceleasi cote pentru ambele modalitati de joc.

Superbet

Superbet si-a creat un nume in offline-ul autohton si se bucura de o reputatie destul de buna pe acest segment – acolo unde detine peste 500 de sucursale. Insa lucrurile difera atunci cand vine vorba de platforma de pariuri online. Numerosi membri ai comunitatii pariorilor din Romania au raportat diverse probleme vizavi de experienta lor pe pagina web a acestui operator, care nu pare inca perfect optimizata.

Cu toate acestea, oferta globala este decenta, insa cel mai mare avantaj al acestui operator este probabil includerea unor ligi romanesti de volei, handbal si baschet. De asemenea, la Superbet se poate paria pe zeci de loterii internationale, iar acest lucru reprezinta un alt bonus pentru pasionati.

Stanleybet

bani

Acesta este unul dintre cei mai populari operatori offline ai ultimului deceniu (detine peste 360 de agentii de cartier in acest moment), care s-a remarcat in special prin jackpot-urile senzationale pe care le-a acordat de-a lungul anilor norocosilor castigatori. Cu toate acestea, se pare ca operatorul britanic nu a reusit sa se adapteze migrarii clientelei spre online si si-a cam pierdut o buna parte dintre pariori.

Parerea utilizatorilor de pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania despre acest operator este una cat se poate de stearsa, in sensul ca platforma Stanleybet online nu pare sa iasa cu nimic in evidenta. Puteti citi parerile membrilor chiar aici: https://pariurix.com/discutii/stanleybet-asistenta-pentru-probleme-discutii-si-pareri-55714.html

s-ar putea sa-ti placa