Acasa Diverse Compania Apple este bagata intr-un nou proces

Compania Apple este bagata intr-un nou proces

by Dragos Schiopu

652x450_090208-steve-jobs-visa-la-masina-apple-icar

Dupa cum bine stiti cei de la Apple se pregatesc sa inceapa lucrarile pentru o masina super inteligenta. Nu au durat prea multe zile de cand acestia au anuntat zvonul si deja au inceput procesele. Chiar daca si-au dorit sa lucreze in secret la conceptia acestui autovehicul se pare ca zvonurile au circulat rapid prin tot internetul. Conform informatiilor primite se pare ca viitoarea lor masina va fi scoasa pe piata in anul 2020. De obicei producatorii unei masini petrec in medie 5 sau 7 ani pentru ca totul sa iasa bine. Cei de la Apple se pregatesc sa intre in duel cu Tesla Motors Inc si General Motors Co, ambele dorind sa lanseze un autovehicul electric si super inteligent in anul 2017. Dupa spusele acestora se pare ca viitoarea masina pe care doresc sa o lanseze va avea o autonomie de 300km si va costa sub 40.000 de dolari.

La momentul de fata nu sunt cunoscute prea multe lucruri cu privire la design-ul pe care il va avea masina celor de la Apple, nu se stiu informatii de performanta si nici tehnologiile pe care le vor incorpora in bordul sau. Singurele lucruri care speram sa fie adevarate afirma faptul ca viitoarea lor masina va fi electrica si ca va avea una dintre cele mai bune autonomii de pe piata.

Apple este obisnuit cu astfel de proiecte, ei au fost printre primii care au dat startul unora dintre cele mai inteligente produse, fie ca vorbim despre iPhone sau iPad, ei au stiut intotdeauna sa se adapteze la cerintele clientilor.

Cel mai probabil in cativa ani de zile vom putea afla specificatiile complete pe care le avea, sistemul pe care va functiona si mai ales design-ul. Personal ma astept sa fie o masina de viitor, sa incorporeze tehnologiile existente in compania Apple si pe cele de autovehicule in ceva de calitate, care sa ii multumeasca pe toti.

s-ar putea sa-ti placa