Acasa Diverse Communiguard reduce radiatiile telefoanelor mobile

Communiguard reduce radiatiile telefoanelor mobile

by Dragos Schiopu

 

Controversele pe tema radiatiilor pe care telefoanele mobile le emit sunt destul de cunoscute, cu sustinatori de ambele parti, unii cointeresati sa spuna ca nu au efecte negative (producatori de telefoane si compani de comunicatii) si altii care sustin ca aceste radiatii pot provoca diferite afectiuni.

Producatorii de telefoane mobile au incercat in ultimii ani sa introduca in telefoane diferite tehnologii care sa sa reduca nivelul radiatiilor, astfel incat sa se incadreze in anumite limite impuse de cateva organizatii internationale cat si pentru a linisti utilizatorii de telefonie mobila.

Multi specialisti sustin ca radiatiile emise de telefoanele mobile pot produce diverse dereglari in functionarea organismului, datorita apropierii prea mari a telefonului fata de cap sau alte organe importante. Chiar daca studiile care spun asta nu usnt inca suficient de multe si de concludente si pot fi atacate de specialisti, nici ceilalti nu au putut demonstra ca nu aceste radiatii nu afecteaza intr-un fel sau altul corpul uman. Si totusi sunt specialisti de ambele parti care spun ca nu este recomandat sa folosim foarte mult telefoanele mobile.

Si totusi ar fi recomandat sa gasim solutii prin care sa reducem radiatiile emise de telefoanele mobile, sau macar efectul acestora asupra corpului uman. Pe piata sunt cateva dispozitive care spun ca pot reduce radiatiile telefoanelor mobile

Zilele trecute rasfoind internetul am gasit ca in gama de produse Calivita, nu exista doar vitamine, minerale si suplimente alimentare ci si un dispozitiv electronic* Communiguard *ce are capacitatea de a reduce emisiile de radiatii electromagnetice ale telefonelor mobile precum si a oricare altor dispozitive electronice (laptop, televizor, monitor, cuptor cu microunde, etc). Acest Communiguard de la Calivita este realizat sub forma unei folii in care este inserat un circuit electronic.

Din ce am inteles aceasta folie are capacitatea de a modifica radiatiile emise de telefon astfel incat acestea sa nu perturbe celulele umane.

Folia Communiguard poate fi folosite o perioada indelungata, nu trebuie inlocuita*dupa o anumita perioada (exceptie cazul in care este deteriorata), durata sa de utilizate fiind mai mare decat a oricarui telefon mobil, si nu necesita o reincarcare,*fiind foarte*simplu si usor de utilizat, pur si simplu se lipeste pe spatele telofonului (eu am lipit pe acumulator), a laptopului sau cuptorului cu microunde.

Un distribuitor de produse Calivita a pus la dispozitie mea spre testare o folie*Communiguard, nu am un laborator in care sa pot testa nivelul de radiatii, dar am observat ca telefonul se incalzeste mai putin de cand am pus folia*Communiguard, si am avut impresia ca acumulatorul telefonului tine un pic mai mult, dar asta se poate datora si unei utilizari mai economica a telefonului de catre mine, nu doar datorita aplicarii foliei.

De asemenea nu am observat sa scada calitatea semnalului telefonului si nici a altor parametri ai telefonului mobil dupa aplicarea foliei*Communiguard de la Calivita.

s-ar putea sa-ti placa