Acasa Diverse LG Optimus VU, un smartphone cu ecranul de 5.0 inch

LG Optimus VU, un smartphone cu ecranul de 5.0 inch

by Dragos Schiopu

Si in acest an avem parte de o batalie a smartphoneurilor, desi a fost prezentat topul asteptarilor pe anul 2012, LG ne surprinde cu un nou terminal demn de luat in seama. Desi in ultimii ani dimensiunea display-ului a crescut, producatorul asiatic ne arata noul LG Optimus VU, un smartphone cu ecranul de 5.0 inch de tip IPS cu rezolutia 1024×768 pixeli si format 4:3, asemanator formatului folosit pe iPad.

Pentru un asemenea smartphone trebuie sa ai palma mare si un buzunar pe masura, daca esti mai micut va parea ca vorbesti la tableta nu la un telefon. Desi este mare, are un ecran de 5.0 inch, LG Optimus VU ofera un procesor Dual-Core de 1.5 GHz cu nucleu Snapdragon si 1 GB memorie RAM si un sistem de operare Android 2.3 Gingerbread cu posibilitatea de actualizare la versiunea 4.0 Ice Cream Sandwish.

Desi dimensiunile sale sunt destul de mari, acesta este doar un telefon, LG Optimus VU ofera conectivitate Wi-Fi, 3G si NFC si o camera foto de 8 megapixeli. In momentul de fata singura alternativa de pe piata o reprezinta Samsung Galaxy Note, cu siguranta le vom vedea pe amandoua fata in fata la MWC 2012 ce are loc in scurt timp la Barcelona.

ce parere aveti despre LG Optimus VU?

s-ar putea sa-ti placa