Acasa Telefoane ColorOS 2.0 vine pe Oppo Find 7 si Find 7a

ColorOS 2.0 vine pe Oppo Find 7 si Find 7a

by Dragos Schiopu

Oppo aduce o imbunatatire semnificativa pentru ColorOS care a ajuns la versiunea a doua. Noua versiune se bazeaza pe Android 4.4 KitKat. Imbunatatirile sunt mai mult la nivel vizual, ColorOS 2.0 avand multe efecte si posibilitati de personalizare.

ColorOS

ColorOS 2.0 va fi disponibil pentru Oppo Find 7 si Find 7a. Update-ul nu este unul major si nu repara erori, ci mai degraba aduce o imbunatatire din punct de vedere al interfetei grafice. Multe dintre aplicatiile deja existente au fost actualizate pentru a oferi un aspect mai placut sistemului de operare bazat pe Android 4.4 KitKat.

O aplicatie interesanta este Live Weather 2.0 care aduce o lista destul de mare de efecte pentru ecranul principal. O alta aplicatie care a primit update este si Global Gesture Panel 2.0 care are o funtionalitate mult imbunatatita. Mai exista si optiunea de Super Power Saving mode care permite o mai buna gestionare a procesorului astfel autonomia este mai buna. Totusi efectele vizuale de pe ColorOS 2.0 consuma destul de mult bateria. ColorOS 2 are o interfata cu foarte multa transparenta si o multime de efecte.

Per total, ColorOS 2 aduce o imbunatatire pe partea de interfata grafica si organizare ceea ce nu este rau. Efectele vizuale pot fi dezactivate pentru o autonomie mai mare, dar prezenta lor nu supara pe nimeni. ColorOS 2 este un sistem care arata foarte bine.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3GVXXp1gLuQ#t=79]

s-ar putea sa-ti placa