Acasa Telefoane Cine se afla in top la rezultatele Antutu?

Cine se afla in top la rezultatele Antutu?

by Dragos Schiopu

Cine credeti ca se afla in top la rezultatele benchmark din Antutu? Multi ar spune Samsung pentru ca ne-am obisnuit sa vedem rezultate uimitoare din partea terminalelor Samsung, dar aceste rezultate fiind uneori contrafacute de producator pentru a impresiona fanii. In top nu se afla nici Samdung, LG, Sony sau alt mare producator.

vivo xshot antutu

Cel mai bun rezultat il are Vivo XShot ce are un scor de 40,023 de puncte. Surprinzator dar acest scor vine tot de la un producator chinez. Ne mai surprind chinezii cu ceva? A doua pozitie este ocupata tot de o companie chineza. Este vorba de OnePLus cu primul lor terminal One care are un scor de 38,000 de puncte. Cum este posibil ca un terminal care are tot Qualcomm Snapdragon sa obtina mai multe pucnte? Este destul de simplu. Optimizarea software isi spune cuvantul. Daca la Vivo XShot rezultatul ne pune dubii, la OnePlus One avem Cyanogen care este un sistem de operare bazat pe ultima versiune de Android insa are multe optimizari de sistem ceea ce il face sa consume mai putine resurse, deci sa aibe un rezultat mai bun in testele benchmark.

Si Samsung se poate lauda cu Galaxy Note 3 care are peste 34,000 de puncte. Aceste teste pot fi influentate de diferitele interfete ale producatorilor. Interfata sau launcher-ul poate consuma mai putine sau mai multe resurse. De asemenea si aplicatiile preinstalate poate duce la o scadere minora a performantei (in teste).

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Evo IT 22-04-2014 - 21:39

Sincer nici nu am auzit pana in momentul de fata de Vivo XShot si ma indoiesc ca ar fi mai bun ca Note 3… Stiti si testele astea pot fi „masluite”…..

Petre Dănuţ Andrei 28-04-2014 - 20:41

aceste tste sunt deja masluite. sa nu uitam ca si htc one m8 are testul trucat ca si note 3. nici eu nu stiu foarte multe de vivo xshot dar inca nu s-a lansat. cu siguranta oneplus promite multe

Comentariile sunt inchise.