Acasa Diverse Cei de la Twitter au pierdut 4 milioane de utilizatori din cauza lui iOS 8

Cei de la Twitter au pierdut 4 milioane de utilizatori din cauza lui iOS 8

by Dragos Schiopu

_73718123_73718117

Twitter, conform unor studii si declaratii oficiale se pare ca ar fi a doua retea de socializare de pe glob, ca numar de utilizatori. Chiar daca nu este la fel de importanta si apreciata precum cea de la Facebook, Twitter aduce o gramada de beneficii in plus. O interfata mult mai atragatoare si mai simplista fara prea multe reclame, continut mult mai calitativ fata de concurenta sa, administrarea si gestionarea profilului mult mai la indemana si multe altele. Cei de la Twitter se gandesc serios la sistemele lor de dezvoltare, la marketingul pe care sa il adopte facand o analogie si la tehnologia care este acum pe piata. De fiecare data compania este obligata sa se adapteze la noile tehnologii, dar din pacate de cele mai multe ori anumite firme distribuitoare de telefoane refuza sa comunice in privinta acestui fapt.

Twitter a facut publice rapoartele financiare de pe ultimele 3 luni ale lui 2014. Se pare ca datorita celor de la Apple cand au lansat iOS 8 compania a scazut enorm, ajungand chiar la aproape 4 milioane de utilizatori. „Am pierdut aproximativ 4 milioane de useri din cauza lansarii iOS 8” a relatat Anthony Noto, CFO Twitter.

La vechiul sistem al celor de la Apple, iOS 7, atunci cand esti conectat la reteaua Twitter categoriile shared si links arata automat utilizatorului tweet-urile recente iar la iOS 8 sunt mici disfunctionalitati iar tweet-urile apar foarte greu, de multe ori nefiind actualizate atunci cand trebuie.
Cei de la Twitter au mai mentionat ca datorita schimbarii sistemului de operare al celor de la Apple, multi utilizatori nu si-au mai putut recupera parola, in urma unor probleme de decriptare.

Sefii de la Twitter nu se asteapta sa isi recapete utilizatorii pe care iau pierdut in urma problemelor cauzate de catre cei de la Apple. Nu ar fi o pierdere enorm de mare pentru companie, la momentul de fata avand 288 de milioane de utilizatori activi.

s-ar putea sa-ti placa