Acasa Jocuri Cei care precomanda GTA V vor primi un milion de dolari

Cei care precomanda GTA V vor primi un milion de dolari

by Dragos Schiopu

Din pacate nu vorbim despre bani reali ci despre banii din joc deoarece daca ar fi fost bani reali, cu siguranta toata lumea ar fi precomandat acest joc. Totusi este destul de interesanta decizia celor de la Rock Star de a influenta gamerii sa precomande GTA V pentru PC.

Acuma cateva zile anuntam aici pe blog data de lansare precum si cerintele de sistem pentru a putea juca GTA V pe PC iar acum se pare ca revin cu un articol legat de acelasi joc. Pentru a rasplati jucatorii care vor sa se asigure ca vor primi primii jocul GTA V si il precomanda, cei de la Rock Star au decis sa le ofere fiecaruia cate 1 milion de dolari in joc, bani care cu siguranta ii vor ajuta pe jucatori sa aiba un inceput mai in forta. Banii primiti vor fi impartiti deoarece in campania single player veti putea folosi jumatate din ei iar restul banilor vor putea fi folositi in GTA Online.

Oferta este disponibila pana pe 1 februarie asa ca daca doriti sa aveti un start de joc cat mai bun atunci ar trebui sa profitati de oferta celor de la Rock Star si sa faceti o precomanda pentru jocul GTA V pe PC.

Boxart-GTAV-PC

s-ar putea sa-ti placa