Acasa Diverse Ceas de mana Sony SmartWatch

Ceas de mana Sony SmartWatch

by Dragos Schiopu

Trendul SmartWatch-urilor isi face loc pe piata, Sony SmartWatch este cel mai bun prieten al telefonului tau. Cu ceva timp in urma aparuse pe internet un prototip de ceas, Apple iWatch este un gadget care cu siguranta ar fura ochii oricui si ar pune fiecare mana in evidenta.

Sony SmartWatch are la baza sistemul de operare Android si ofera o modalitate foarte rapida de citire a ceasului dar si de citire si scriere a mesajelor text si a email-urilor dar si navigarea pe retele de socializare precum Facebook.com sau Twitter.com

Ceasul de mana SmartWatch comunica cu smartphone-ul tau folosind conexiunea prin Bluetooth si este adresat celor care vor sa fie in trend cu noile generatii de gadgeturi, fara sa mai fie nevoie sa scoti din buzunar de fiecare data telefonul din buzunar. Cureaua este confectionata din cauciuc si poate fi reglata in functie de dimensiunea mainii posesorului, fiind disponibila o gama larga de culori.

Ecranul ceasului de la Sony este unul de tip AMOLED si are 1.3 inch si este tactibil, este rezistent la praf si umezeala, iar bateria tine cateva zile fara sa fie nevoie de incarcare zilnica. Gadgetul este compatibil cu smartphoneuri ce au la baza sistemul de operare Android precum Sony, HTC, Motorola, Samsung, LG si multi altii.

Sony SmartWatch exista deja pe piata, nu este un concept precum iWatch, poate fi achizitionat de pe magazinul online oficial al producatorului la un pret de 149,99 Dolari.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa