Acasa Tehnologie Ce aduce nou PlayBook OS 2.0

Ce aduce nou PlayBook OS 2.0

by Dragos Schiopu

Vorbeam într-un articol anterior că BlackBerry a lansat în sfârșit noul sistem de operare pentru tabletele sale PlayBook. PlayBook OS 2.0 are următoarele caracteristici noi:

  • Client de e-mai propriu cu inbox-uri unificate: în PlayBook OS 2.0 ai opțiunea de a reuni toate e-mailurile într-un singur inbox, inclusiv mesajele de pe Facebook, LinkedIn și Twitter.
  • Aplicație pentru calendar și contacte: noua aplicație pentru calendar poate importa informațiile din rețelele sociale. Aplicație pentru contacte importă informațiile de pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.
  • Aplicația BlackBerry Bridge actualizată: aplicația BlackBerry Bridge este o aplicație unică ce realizează o conexiune Bluetooth între tableta PlayBook și aplicațiile de bază de pe smartphone-ul BlackBerry (printre care BBM, Email, Contacte, Calendar și Browser) pentru a-ți permite vizualizarea conținutului pe ecranul mai mare al tabletei.
  • Productivitate îmbunătățită: o nouă aplicație, Print To Go, noi funcții de editare a documentelor, un control mai bun al datelor firmei cu BlackBerry Balance, o tastatură virtuală actualizată, cu autocorecție și input predictiv.
  • Aplicații noi: Sute de aplicații sunt adăugate zilnic în App World, aplicații native, aplicații AIR, aplicații Android, aplicații web și chiar aplicații Qt. A new
  • BlackBerry Video Store: o nouă aplicație lansată odată cu PlayBook OS 2.0 ce permite cumpărarea de conținut video.

s-ar putea sa-ti placa