Acasa Tehnologie Castile Plantronics Gamecom 780 si 380 sunt disponibile in Romania

Castile Plantronics Gamecom 780 si 380 sunt disponibile in Romania

by Dragos Schiopu

ABN Systems a anuntat oficial astazi, 9 aprilie 2012, in cazul unui eveniment, lansarea castilor de gaming Plantronics Gamecom 780 si 380, in Romania. Acestea se numara printre cele mai performante casti de gaming si vin sincer la preturi destul de atractive.

Ambele modele pot fi cumparate de la magazine online de profil din Romania, modelul Gamecom 780 costa 369,99 lei, in timp ce Gamecom 380 este ceva mai ieftin, la doar 169,99 lei.

Plantronics Gamecom 780
Modelul 780 este cel mai performant scos pana acum de Plantronics. Acesta ofera o putere mai mare fata de castile obisnuite, o calitate mult mai ridicata si este dotata cu tehnologiile Dolby si Pro Logic IIx.

Microfonul este prevazut cu functia de atenuare a zgomotelor de fundal. Noi, gamerii, stim foarte bine cat de stresante sunt zgomotele nedorite atunci cand esti in mijlocul unui joc online iar echipa nu iti aude comenzile.

Reglajul volumului este foarte simplu, butoanele sunt localizate pe difuzorul stang al castilor, articulatiile sunt foarte confortabile iar senzatia creata este sporita de pernutele special concepute pentru urechi. Castile permit o utilizare indelungata fara a da senzatia de presiune sau chiar durere pe piele.

In interior se pot gasi difuziare de 40 mm ce dispun de o fidelitate mare in redarea basului si a sunetelor stereo. Pentru impatimitii de jocuri cu coloana sonora de mare fidelitate, Plantronics permite instalarea unor drivere aditionare pentru modelul Gamecom 780, acestea vor asigura o spatializare a sunetului mai buna.

Conectarea castilor se face prin orice mufa USB.

Plantronics Gamecom 380
Modelului 380 se bucura de aceasi experienta audio de calitate ca si 780, singurele diferente sunt designul, conectivitatea si tehnologiile Dolby si Pro Logic IIx.

Gamecom 380 se conecteaza la calculator prin intermediului unui jack obisnuit de 3,5 mm.

s-ar putea sa-ti placa