Acasa Diverse Castile de copiat, utile uneori, blamate alteori

Castile de copiat, utile uneori, blamate alteori

by Dragos Schiopu

Sunt momente în această viață când orice ai încerca ai nevoie de ceva mai mult pentru ca totul să iasă pe gustul tău. Bineînțeles că lucrurile acestea le cunosc cel mai bine pe pielea lor studenții. Oricât de minunați ar fi aceștia și oricât de mult s-ar strădui să învețe totul vor observa că au anumite pasaje pe care nu le pot reproduce mot-a-mot. Iar acest lucru este lesne de înțeles din perspectiva multor categorii de oameni, chiar dacă o bună parte dintre ei nu vor recunoaște niciodată că au trecut prin astfel de situații și că de voie de nevoie au avut parte și de un mic ajutor.

Iar dacă au făcut lucrurile acestea conștient sau nu asta doar ei pot să confirme, iar dacă nu au avut parte de acest mic ajutor cu siguranță au auzit sau au avut cunoștință de așa numitele căști de copiat. Și cu toate astea rolul acestora este de a te sprijini în cele mai grele momente ale tale, însă nu să se facă abuz, pentru că acest lucru oricât de la îndemână ți s-ar părea nu este un lucru demn pe care să-l tot folosești. De asemenea nu trebuie să cădeți pradă unor astfel de metode de a trece examenele, chiar dacă aveți impresia că nu puteți uita nici metoda clasică de copiat la examene. Deși aceasta este destul de depășită în prezent și nu le mai este de folos studenților așa cum era la un moment dat.

Cum lumea a evoluat, tehnologia de asemenea, nici măcar studenții nu puteau rămâne pe loc ancorați încă la metodele tradiționale. În zilele noastre aceștia utilizează cele mai noi, mai performante și mai sofisticate metode pentru a putea copia. Și așa cum am spus și mai devreme, una dintre aceste metode sofisticate se rezumă la micro-căști. Una dintre principalele caracteristici ale acestor căști o puteți descoperi generic încă din titlu și denumirea acestora, mai exact faptul că sunt extrem de mici ceea ce le face în mod normal mult mai sofisticate, mai speciale și mai avantajoase de folosit.

Cu toate astea însă trebuie să țineți cont că genul acesta de metode de a trece un examen reprezintă în fapt și de drept o fraudă. Iar amănuntul acesta nu trebuie scăpat din vedere. De altfel sunt persoane care spun și se bazează pe vechiul proverb – „hoțul neprins negustor cinstit”. Și poate că nu este cel mai bun îndemn sau acel lucru care să vă facă să recurgeți la astfel de metode, dar cu siguranță lucrurile nu se vor opri aici. Dacă voi nu vă veți da seama de ceea ce trebuie să faceți și să țineți cont și de ceea ce este moral și ce nu.

s-ar putea sa-ti placa