Acasa Tehnologie Castigatorul concursului: Tehnologia handsfree in epoca digitala

Castigatorul concursului: Tehnologia handsfree in epoca digitala

by Dragos Schiopu
Plantronics Explorer240

Plantronics Explorer240 Cum reducem numarul accidentelor rutiere, cauzate de convorbirile telefonice, purtate in timpul mersului, de catre sofer? Aceasta a fost intrebarea saptamanii, prin care am incercat sa vedem solutii, unele practice, altele mai nastrusnice, prin care sa convingem soferii ca vorbitul la telefon in timpul condusului scade atentia si daca mai tinem si o mana ocupata, sansele de a face accident cresc considerabil. Am primit 15 comentarii cu idei care mai de care mai interesante, dar cel care ne-a atras atentia in mod deosebit si catre care pleaca premiul oferit impreuna cu  Germanos este…

Va mai tin in suspans putin, pentru ca mai am sa va spun cateva cuvinte. Mi-ar fi placut sa citesc si despre masina Google, cea care se conduce singura, mi-ar fi placut sa vad si alte solutii nastrusnice si care poate vor deveni realitate peste 5-10 ani. Oricum, comentariile voastre au fost exceptionale si mi-au placut foarte mult.

Revenind la castigator, acesta este Hesu151 pe care il felicitam si ii uram cat mai putine incidente in trafic. De asemenea, maine venim cu un nou concurs, e vorba de o licenta oferita de cei de la … Vedeti maine. Tot maine o sa lansam si un nou proiect, aici pe digipedia.ro, dar de asemenea va tin in suspans pana maine.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Nicorici Alin 02-12-2012 - 19:33

Maine sunt prima persoana care va comenta, stiu ca e o licenta de securitate sper sa nu gresesc. Felicitari Hesu151 pentru premiul castigat.

Hesu151 03-12-2012 - 21:44

Multumesc pentru premiu!

Si voua va doresc sa fitii lipsitit de experienta incidentelor in trafic.
Cat despre videoclipul in care masina Google se conduce singura trebuie sa marturisesc ca mie mi-a lasat un gust amar. O minunata solutie, demna de respect, care va inlocui cu siguranta componenta dintre volan si scaun, numita sofer.

Sper macar motocicleta care se conduce singura. sa o mai amane si ei.

Comentariile sunt inchise.