Acasa Tehnologie Castigatorul concursului: Povesti despre virusi

Castigatorul concursului: Povesti despre virusi

by Dragos Schiopu

 Trebuie sa va spunem, inca de la inceput, ca a fost foarte greu sa alegem castigatorul, pentru ca toate comentariile voastre ne-au placut foarte mult, dar nu am fost in stare sa spun care din ele imi place mai mult decat celelalte.

Au fost foarte echilibrate, drept urmare, vazand ca a trecut deja ziua in care trebuia sa anuntam castigatorii, am decis sa tragem la sorti pe unul dintre voi si acela sa fie castigatorul acestei editii a concursului, dar chiar inainte de a face asta ne-a mai venit o idee, drept urmare am apelat la Dana Schiopu sa fie experta noastra in virusologie si sa ne spuna cine este cititorul care merita premiul.

Asadar, castigatorul de saptamana aceasta la concursul nostru este Andrei Vilcan. Multumim sponsorului nostru Bitdefender pentru premiul acordat si sper sa ne reauzim si la alte colaborari viitoare; si stati pe aproape, pentru ca vor mai fi si alte concursuri. Saptamana aceasta o sa facem o pauza, pentru ca voi fi mai mult plecat si pana duminica nu voi avea timp de concursuri, dar vom reveni lunea viitoare cu un nou concurs.

s-ar putea sa-ti placa