Acasa Diverse Castiga premii de la Vodafone cu Lay’s

Castiga premii de la Vodafone cu Lay’s

by Dragos Schiopu

Daca esti consumator de Lay’s te poti bucura in noua campanie a lor de multe premii de la Vodafone constant in numeroase premii, cam 12 milioane de premii: telefoane si mai ales premii instant constant in mega de internet.

Daca iti place sa-ti petreci timpul pe internet, participa la promotiile oferite de care Lay’s impreuna cu operatorul Vodafone.

gustul-lays-te-mega-cucereste-fullTot ce trebuie sa faci este sa cumperi produsele Lay’s inscrise in campanie si sa trimiti codul inscris pe punga Lay’s pe acest site sau  trimite prin SMS codul de pe cartonasul pe care il gasesti in interiorul pungii de chipsuri, la 2765 – numar gratuit doar in reteaua Vodafone.

Daca inca nu ai o cartela preplatita de la Vodafone nu-i nimic iti poti activa bonusul de net dupa ce iti vei achizitiona o astfel de cartela. In plus bonusul va avea o valabilitate de 7 zile de la data activarii, iar acest lucru se poate face in perioada 15 octombrie 2016 – 31 ianuarie 2017.

Iar pentru cei ce au o placere deosebita in a rontai chipsuri Lay’s ar trebui sa stiti ca aceasta campanie se desfasoara in perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2016. Dar mai multe detalii si informatii despre aceata campanie gasesti pe blogul lui Stefan Rosioara. Pana data viitoare – spor la rontait!

 

s-ar putea sa-ti placa