Acasa Diverse Canon lansează un scanner compact şi versatil, pentru procesarea documentelor în mediul de lucru digital şi în cloud

Canon lansează un scanner compact şi versatil, pentru procesarea documentelor în mediul de lucru digital şi în cloud

by Dragos Schiopu

Canon Europe, lider mondial în domeniul soluţiilor de imprimare, lansează imageFORMULA DR-C130, un scanner pentru desktop versatil şi compact, alături de o suită de software profesional pentru scanare şi procesare a documentelor la cea mai înaltă calitate.

Cel mai recent echipament din gama Canon imageFORMULA are o interfaţă de scanare prietenoasă şi sigură, alături de un software versatil ce include o interconectare perfectă cu serviciile de cloud, dar şi viteze de scanare de până la 30 de pagini pe minut, respectiv 60 de inci pe minut, pentru mai multă productivitate.

Sean Suematsu, Director al Departamentului de soluţii de scanare, Canon Europe: “Vedem nevoia tot mai stringentă de procesare a documentelor într-un mediu decentralizat, mai ales în spaţiile de birouri separate pe departamente şi echipe. Organizaţii precum cele din asigurări, finanţe, sănătate, transport sau chiar instituţii guvernamentale cer tot mai des echipamente de scanat compacte, uşor de folosit, care să le îmbunătăţească modul în care încarcă şi distribuie informaţiile. Noul echipament imageFORMULA DR-C130 a fost special gândit pentru astfel de medii în care se lucrează intensiv cu multă hârtie.”

Noul scanner de tip desktop este uşor de folosit şi este dotat cu o suită de software profesional complex, ce le permite utilizatorilor să scaneze şi să proceseze documentele mult mai eficient. Pachetul include programele CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage şi Kofax VRS. De asemenea, sunt integrate extensii pentru conectarea la servicii de cloud precum Microsoft SharePoint, Evernote şi Google Docs, ce permit procesarea instantă şi fără erori a documentelor în cloud, de oriunde s-ar afla. Totodată, modelul DR-C130 permite instalarea unor protocoale ce suportă comunicarea directă cu EMC Captiva Cloud Toolkit1, adăugând astfel posibilitatea ca dezvoltatorii de software să creeze mult mai uşor aplicaţii web de scanare cu acest echipament..

Pentru a asigura o scanare a documentelor precisă şi corectă, noul DR-C130 oferă o varietate de funcţii avansate de procesare, inclusiv autodetectarea culorilor, orientarea textului şi procesarea “multistream”, care susţine scanarea ambelor feţe ale unei pagini, pentru o eficienţă sporită şi economie.

Mecanismul robust al lui DR-C130 asigură scanarea rapidă a loturilor de documente din diverse materiale de diverse grosimi, precum acte de identitate, cărţi de vizită sau role de hârtie de până la trei metri lungime. Scannerul integrază un sistem cu ultrasunete de descoperire a fluxului de documente, asigurându-se că toate foile dintr-un lot sunt procesate. Sistemul de alimentare dublu este economic şi din punct de vedere al timpului salvat, mai ales în cazul erorilor cauzate, de exemplu, de scanarea unui plic sau a unui document pe care sunt lipite note. În astfel de cazuri extreme, utilizatorul poate ignora foarte rapid erorarea şi poate continua după un singur click de mouse.

Echipamentul imageFORMULA DR-C130 este disponibil la reprezentanţii de vânzări Canon şi prin distribuitorii autorizaţi din toată Europa, începând cu luna iulie 2012.

1 EMC Captiva Cloud Toolkit este disponibilă şi separat, direct de la EMC Corporation.

s-ar putea sa-ti placa