Acasa Diverse Vezi ce se intampla cand scapi pe jos un Samsung Galaxy S3

Vezi ce se intampla cand scapi pe jos un Samsung Galaxy S3

by Dragos Schiopu

Cei de la gizmoslip.com au sacrificat un Samsung Galaxy S3 pentru a va arata cat de rezistent este la diferite socuri.

Samsung Galaxy SIII este trintit de asfalt de la o inaltime de aproximativ 1,5 metri, simuland o scapare din mana. La prima scapare telefonul nu pateste mai nimic in afara de faptul ca sticla protectoare de la camera foto ce a fost sparta in urma impactului. Probabil daca suprainaltarea din carcasa spate a telefonului nu ar fi fost, in urma impactului telefonul nu ar fi avut nici o problema in urma contactului cu asfaltul.

A doua cazatura simuleaza o cazatura in coltul carcasei telefonului, o chestie des intalnita la mai multe persoane ce si-au stricat telefonul in urma unei cazaturi a acestuia. De aceasta data stricaciunile au fost mai serioase, muchia carcasei s-a deformat si scutul de protectie din sticla minerala ce protejeaza displayul s-a spart. Dupa asta a urmat inca o cazatura cu fata in jos dar de aceasta data fara probleme pentru ca nu au existat stricaciuni majore, ci doar cateva zgaraieturi usoare.

In concluzie am putea spune ca Samsung Galaxy S3 s-a descurcat destul de bine la impacturile cu asfaltul, nu va recomandam sa incercati si voi astfel de teste pentru ca e posibil sa va para rau. Important este ca stricaciunile sunt in mare parte de ordin estetic, atat cat neatentia sa va coste foarte putin.

s-ar putea sa-ti placa