Acasa Telefoane Cand va avea loc prezentarea oficiala a terminalului Huawei Mate 10?

Cand va avea loc prezentarea oficiala a terminalului Huawei Mate 10?

by Dragos Schiopu
huawei mate 10

Desi prezentarea unui nou terminal de la Huawei era cunoscuta, inca de luna trecuta, se pare ca de curand s-a confirmat faptul ca, acest lucru se va intampla pe data de 16 octombrie a acestui an. Iar terminalul despre care vorbim in acest articol este nimeni altul decat Huawei Mate 10.

Ceea ce este de inteles este faptul ca pana la prezentarea oficiala a acestuia nu mai este mult timp, iar pe parcurs ce ne vom apropia de acea data vom avea parte de si mai multe informatii, cu privire la acest terminal si functiile aferente ale acestuia.

Insa cateva caracteristici ale noului smartphone circula deja pe internet, drept pentru care le vom defini si noi aici in cateva notive foarte clare:

  • ecran cu diagonala de 5.9 inch;
  • carcasa din sticla oferita pentru clienti;
  • functionaza pe baza noului chip Kirin 970 (inteligenta artificiala va juca un rol important pentru acest smartphone);
  • camera duala;
  • port audio de 3.5 mm;

Cu toate ca nu avem foarte multe informatii certe care sa descrie si sa defineasca acest terminal, zilele trecute a aparut pe internet un clip de prezentare al noului Huawei Mate 10. Ceea ce insa pare cu adevarat interesant sunt, de fapt, laudele companiei Huawei, intrucat acestia spun ca noul Mate 10 este mult peste iPhone 8.

Probabil ca acestia, compania Huawei, se bazeaza pe noul chip Kirin 970 si pe functia inteligentei artificiale, ce pare sa aduca un plus noului terminal Mate 10. Insa pentru a cunoaste cat mai multe informatii despre noul Huawei Mate 10 va trebui sa asteptam prezentarea oficiala a acestuia din data de 16 octombrie anul curent.

s-ar putea sa-ti placa