Acasa Telefoane Browserul care iti asigura intimitate pe internet

Browserul care iti asigura intimitate pe internet

by Dragos Schiopu

browser-710x434In ultimul timp apar tot mai multe dubii legate de intimitatea utilizatorilor pe internet. Evenimente precum modificarea termenilor si conditiilor de utilizare Facebook si zvonul conform caruia SRI ar putea citi mesajele si accesa documentele utilizatorilor de internet i-au facut pe acestia sa se gandeasca tot mai mult inainte de a cauta ceva anume pe internet.

Totusi cum fiecare problema are si o solutie, se pare ca si in acest caz se caut rezolvari, aparand astfel un browser pentru telefoanele mobile despre care se spune ca la capitolul intimitate este mai bun chiar si decat Google Chrome.

Browserul se numeste Krypton Anonymous Browser si poate fi descarcat gratuit din Google Play. Acesta are un mod de functionare simplu: nu memoreaza cookie-urile si nici alte date precum site-urile accesate in trecut. Pe scurt, este asemanator lui Google Chrome atunci cand activam modul Icognito. Diferenta este insa ca acest browser dispune si de o functie numita 1-touch Tor, functie care ruteaza IP-ul astfel incat poti evita cenzura in cazul in care aceasta este activata pentru anumite IP-uri.

Momentan nu am testat inca acest browser insa daca o vom face vom reveni cu un review mai detaliat astfel incat sa putem spune cat de sigur este browserul Krypton Anonymus Browser.

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Catalin 23-12-2014 - 09:58

Doar pentru Andriod

Comentariile sunt inchise.