Acasa Tehnologie Browser 2.0 update pentru Series 40

Browser 2.0 update pentru Series 40

by Dragos Schiopu

Nokia lansează versiunea 2.0 a browserului de pe telefoanele cu sistem de operare Series 40 (în special cele din familia Asha). Nokia Browser folosește tehnologia cloud pentru a comprima datele cu până la 90%, ceea ce face ca site-urile să se încarce mai repede și să reducă traficul pe Internet.

Versiunea 2.0 a browserului vine cu un nou Download Manager, ce permite salvearea de imagini, muzică, video direct pe cardul de memorie, în timp ce utilizatorul navighează pe internet.

Browserul are acum o interfață nouă, mai intuitivă, ce permite un acces mai rapid la cele mai vizitate site-uri direct din pagina de start. Noua versiune permite și multitasking, ceea ce însemnă că poți comuta oricând de la browser la alte aplicații.

Browser 2.0 facilitează și partajarea de conținut pe rețelele sociale: se poate posta orice URL direct pe Facebook, Twitter, Sina Weibo, RenRen direct din browser. De asemenea, noua versiune de browser permite o căutare și instalare mai ușoară a aplicațiilor web. Nokia Browser este primul browser mobile ce suportă aplicații web, având un catalog de peste 10.000 aplicații web la dispoziție. Utilizatorii Series 40 au descărcat peste 35 milioane de aplicații web în total, cea mai descărcată fiind Free WiFi Locator, ce are peste 2 milioane de descărcări.

Browser 2.0 va veni preinstalat pe dispozitivele viitoare. Pentru utilizatorii existenți, Browser 2.0 este disponibil sub forma unui update over-the-air sau poate fi descărcat din Nokia Store.

s-ar putea sa-ti placa