Acasa Tehnologie Bonfire, o aplicatie video marca Facebook

Bonfire, o aplicatie video marca Facebook

by Dragos Schiopu

Gigantul Facebook a confirmat ca lucreaza la o aplicatie de video chat, numita Bonfire. Aplicatia ofera filtre asemenatoare in genul celor de pe Snapchat. Filtrele sunt puse in functie de capturile de ecran ale aplicatiei. Compania nu a pomenit nimic, cum ca va face aplicatia Bonfire disponibila si pentru alte piete. Prima data cand s-a pomenit de dezvoltarea aplicatiei a fost in luna iulie intr-un raport.

Intr-un raport al celor de la TNW ( The Next Web ), se spune ca aplicatia Bonfire este momentan valabila in App Store-ul Danemarcei. Facebook se va juca putin cu aceasta aplicatie, probabil facandu-i in ciuda competitorului sau, Houseparty. Aplicatia celor de la Facebook iti da voie sa vorbesti cu mai multi prieteni deodata, prin intermediul streaming-ului video LIVE. Dupa cum ii stim pe cei de la Facebook, in ultima vreme au inceput sa copieze anumite aplicatii. Bonfire, este foarte asemanatoare cu Houseparty. Co-fondatorul Houseparty a primit o lovitura din partea celor de la Facebook, dupa ce a auzit aceste stiri.

Cei care au apucat sa testeze aceasta aplicatie spun ca unele caracterisitici pot fi folosite, de asemenea, pe aplicatia Facebook Messenger. Potrivit unui raport realizat acum un an de catre cei de la Recode, cei de la Facebook au realizat un studiu despre experienta utilizatorilor ce folosesc Houseparty. De cand a fost realizat acest raport, cei de la Facebook au inceput sa exploreze ideea aplicatiei Bonfire.

Wall Street Journal a raportat luna trecută că Facebook are un instrument care urmărește ce aplicații noi câștigă teren în rândul clienților, iar apoi directorii companiei incep sa exploreze modalitati pentru a aduce aceste caracteristici si pe aplicatiile acestora. Pentru gigantul Facebook, capacitatea de a satisface baza de utilizatori este foarte importanta, mai ales pentru utilizatorii tineri. In plus, compania a vazut cresterea rapida a aplicatiei Snapchat, crestere care a devenit foarte populara. Aplicatia Houseparty are peste 20 de milioane de utilizatori care au efectuat mai mult de 500 de milioane de video grupuri. Acum, compania s-a gandit sa lanseze aceasta aplicatie la sfarsitul acestui an.

Bonfire

s-ar putea sa-ti placa