Acasa Telefoane MWC 2015: BlackBerry a lansat Leap! Afla specificatiile complete a noului telefon al companiei!

MWC 2015: BlackBerry a lansat Leap! Afla specificatiile complete a noului telefon al companiei!

by Dragos Schiopu

a1

Cei de la BlackBerry in comparatie cu alte companii producatoare de telefoane nu au iesit foarte tare in evidenta in ultimii ani. Se pare ca de data aceasta compania a anuntat la MWC 2015 lansarea celui mai interesant telefon, denumit si Leap. Leap dupa spusele acestora pare a fi un telefon de buget, care se poate adapta pentru toate cerintele de pe piata. Nu va asteptati sa vedeti cine stie ce specificatii intrucat cei de la BlackBerry au trebuit sa se limiteze la cele mai medii configuratii pentru ai putea oferi un pret decent.

Display-ul este de 5 inch HD cu o densitate a pixelilor de 294ppi, extrem de bine iluminat si cu un consum relativ redus in comparatie cu celelalte telefoane lansate de acestia. Dimensiunile telefonului sunt de 144 x 72.8 x 9mm si cantareste numai 170 de grame. Din fericire cei de la BlackBerry au pus un pic mai mult accentul pe baterie adaugandu-i 2.800mAh, fapt ce il face sa reziste pana la 25 de ore de utilizare intensa. Telefonul este stock, nu ii se poate scoate capacul din spate pentru a avea acces la baterie, insa asta nu ar trebui sa il dezavantajeze.

x1

Pe partea de hardware telefonul beneficiaza de un procesor S4 Plus dual-core 1.5GHz Krait CPU si 2GB de memorie RAM. Pe partea de stocare vine intr-o singura varianta de 16GB putand sa fie extins pana la 128GB cu ajutorul unui card de memorie microSD. Camera este de buna calitate, beneficiind de un senzor de 8MP cu auto-focus si flash LED. Conform specificatiilor acestora se pare ca telefonul este capabil sa capteze imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Pe partea de filmare telefonul poate inregistra in 1080p la 30FPS-uri, cu un zoom digital de 5x.

Si de data aceasta cei de la BlackBerry au lansat un telefon de buget, au lansat un device ca pentru toate buzunarele, sa poata fi cumparat de un numar cat mai mare de oameni.

s-ar putea sa-ti placa