Acasa Telefoane Beneficiile utilizatorilor Cartelei Vodafone prin campania „Net folosesti, Net primesti”

Beneficiile utilizatorilor Cartelei Vodafone prin campania „Net folosesti, Net primesti”

by Dragos Schiopu

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc lunar pana la 20.000 de MB, in functie de consumul de date si de minute efectuat, iar acest lucru este posibil prin noua campanie a celor de la Vodafone – „Net folosesti, Net primesti”. Utilizatorii cartelelor preplatite vor primi pana la 20.000 de MB de date pentru fiecare apel primit sau efectuat, precum si pentru traficul de date consumat.

Iar asta pare a fi inca o veste buna pentru cei ce folosesc cartelele preplatite. In plus de asta, vedetele ce apar in spoturile TV pentru aceasta campanie realizata de Vodafone, vloggerul Matei Dima (BRomania) si cantareata Antonia sunt pe placul clientilor, avand in vedere popularitatea de care acestia se bucura pe piata romaneasca si nu numai.

Asadar incepand de astazi clientii cartelelor preplatite Vodafone Romania, atat cei noi cat si cei existenti, vor acumula un bonus lunar de pana la 20.000 de MB in functie de traficul de date consumat, precum si de apelurile efectuate si primite. Cu alte cuvinte toti cei ce folosesc cartele de la Vodafone vor primi 1 MB pentru fiecare MB consumat precum si pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat.

Ceea ce ar mai trebui sa stiti este faptul ca toate aceste bonusuri sunt alocate la fiecare 14 zile si pot fi consumate in termen de 14 zile de catre clientii care au o extraoptiune activa de minimum 5 euro. Inca un bonus de notat este acela ca in aceasta campanie pot activa si abonatii Vodafone Romania persoane fizice, care isi pot alege un utilizator de cartela preplatita caruia ii vor aloca bonusul „Net folosesti, Net primesti”.

Pentru a indeplini toate aceste conditii si pentru a beneficia de aceste bonusuri clientii care folosesc cartele preplatite se pot inrola in campanie trimitand un SMS gratuit la 2777 sau completand formularul dedicat de pe www.vodafone.ro si din aplicatia MyVodafone.

De asemenea, abonatii care doresc sa aloce bonusul unui utilizator de cartela preplatita pot trimite un SMS gratuit la 0722.101.010 cu numarul catre care va fi directionat bonusul. Si probabil ceea ce stiati deja noua oferta pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare construita in jurul sloganului „Ai puterea sa-ti faci de cap pe net!”, ce se desfasoara in TV, radio, cinema, online si outdoor.

s-ar putea sa-ti placa