Battlefield – Bad Company 2 Beta

Bad Company 2, se afla doar in stadiul de beta. Oricum acest joc sar putea sa fie dintre cele mai bune shootere din 2010 poate chiar cel mai bun shooter.

Jucatorii vor putea testa modul de joc Rush pe o singura harta, Arica Harbour. Obiectivul echipe este de a proteja doua portul Arica si a zonei industriale din jurul acestuia de la distrugere.

Bad Company 2 - Beta

Cu toate ca ai la dispozitie doar o harta, versiunea Beta, iti ofera mai multe vehicule chiar si ATV-uri. Soldatii pot arunca cutiile de munitie pentru realimentare. Medici pot vindeca jucatori raniti chiar si aducerea degedatilor la viata (deja pare SF). The engineer can repair vehicles, as well as blow them up. Inginerii pot repara autovehiculele.

Bad Company 2 b

In versiunea beta veti intampina erori, probleme de sunet, accidente, si exista o întreaga serie de probleme. Intr-un final totul se rezolva.

  1. Am încercat acest joc si e chiar super realizat jocul fata de celelate shootare mai putin fat de call of duty 7,are grafica buna,actiunea din joc îti starneste curiozitatea,deci eu îl recomad jucatorilor de jocuri shootar sa îl încerce.

Comments are closed.