Acasa Telefoane Au aparut noi imagini cu HTC One M9

Au aparut noi imagini cu HTC One M9

by Dragos Schiopu

HTC One M9 urmeaza sa fie lansat curand si astfel primim tot mai multe informatii legate de acesta. De asemenea in ultima perioada au aparut mai multe fotografii cu noul telefon al celor de la HTC si cred ca aceasta este doar o metoda de promovare a telefonului astfel incat sa faca utilizatorii sa astepte cat mai mult lansarea.

Totusi imaginile se pare ca au aparut fara stirea oficialilor HTC insa parerea mea este ca uploadarea imaginilor pe internet este doar o strategie de marketing si chiar daca imaginile au fost sterse imediat dupa, cei de la HTC nu au dorit ca acestea sa dispara chiar permanent de pe internet.

Din fericire imaginile confirma cateva zvonuri aparute pana acum legate de telefonul HTC One M9. Fotografiile ne arata faptul ca telefonul este dotat cu o camera principala de 20 de megapixeli si cu o camera frontala UltraPixel de 4 MP foarte utila pentru selfie-uri. De asemenea telefonul pare dotat si cu un sistem audio foarte bine dezvoltat.

htc one m9

 

Mai jos voi posta si cealalta fotografie care ne prezinta telefonul HTC One M9, telefon ce urmeaza a fi lansat curand si care va fi un telefon in topuri in anul 2015. Voi ce credeti despre noul HTC One M9, va reusi acesta sa fie un competitor adevarat pentru Apple si Samsung ?

htc one m9 fotografie

 

s-ar putea sa-ti placa