Acasa Portabile Asus loveste din nou: ASUS Transformer Pad Infinity

Asus loveste din nou: ASUS Transformer Pad Infinity

by Dragos Schiopu

Linia care delimiteaza astazi o tableta de un laptop a devenit din ce in ce mai fina si astfel competitia intre marii producatori incepe sa fie din ce in ce mai acerba, de la o generatie la alta. Totusi, Asus se distanteaza de concurenta din ce in ce mai mult si asta vorbind in cel mai bun sens al cuvantului.

Daca la sfasitul anului trecut producatorul Asus a adus prima tablet quad-core, vorbim aici de Asus Transformers Prime, anul acesta acelasi producator ne aduce Transformer Pad Infinity, o tableta care ne incanta ochii cu o rezolutie de 1920×1200 pixeli si 16 milioane de culori.

Ce face insa aceasta tableta sa fie atat de speciala?
Pe langa ecranul ecran Super+ IPS LCD capacitiv de 10.1, tastatura tip doc face difereta; aceasta se ataseaza cu usurinta facand trecerea intre o tableta de inalta performanta si un laptop mic.

Tastatura iti ofera usurinta in redactarea unui mail si monitorul iti face navigarea mai usoara in interiorul aplicatiilor preferate. In plus, tastatura vine cu avantajul unei autonomii mai mare a tabletei cand aceasta este atasata.

Tote aceste lucruri, combinate cu memoria RAM de 1 GB si posibilitatea de a alege una din variantele tabletei cu stocare interna pe memorie flash de 12, 32 sau 64 GB fac din Trasformers Pad Infinity un reprezentant se seama din gama de tablete android.

Despre data de lansare acestei tabelete minune, nu se stieinca nimic concret. Cu toate astea se vehiculeaza o perioada cuprinsa intre ultimele zile ale lunii iunie si primele zile din iulie; in aceste conditii nu mai e decat o chestiune de timp pana aceasta va fi disponibila si in Romania. Odata cu lansarea, Trasformers Pad Infinity devine o serioasa concurenta pentru ceilalti producatori de tablete in special pentru noul iPad, proaspat lansat. Desi fanii iOS sunt multi, este foarte posibil ca noua jucarie de la Asus sa muste din cota lui de piata.

s-ar putea sa-ti placa