Acasa Tehnologie Apple anunta programul de schimbare a bateriei pentru iphone 5

Apple anunta programul de schimbare a bateriei pentru iphone 5

by Dragos Schiopu

Daca ai achizitionat un iphone 5 nou si bateria da semne ca se descarca foarte repede, ar trebui sa urmaresti cu atentie articolul acesta. Apple tocmai a anuntat un program pentru inlocuirea bateriei telefoanelor care manifesta sindromul descarcarii bruste a bateriei sau al incarcarii frecvente a telefonului. Dispozitivele afectate sunt cele vandute din primele luni de la lansarea Iphone-ului 5, din perioada septembrie 2012 si ianuarie 2013.
schimbare baterie iphone 5
Pe site-ul oficial a lui Apple a fost creeata o pagina a programului de inlocuire a bateriei in care esti instiintat daca esti afectat de sindromul descarcarii bruste a bateriri sau al incarcarii frecvente a telefonului, datorita codului telefonului care poate fi gasit in aplicatia Setari la optiunea despre telefon. Pentru a afla daca terminalul este afectat de aceasta defectiune, completeaza campul de pe pagina lui Apple cu codul afisat in aplicatia Setari. Daca telefonul tau are aceasta defectiune, trebuie dus la service-ul unde are garantie pentru inlocuirea bateriei. Inainte de al trimite la reparat, Apple recomanda un backup de date folosind aplicatile iCloud sau iTunes, oprirea serviciului Find My iPhone si efectuarea resetarii din fabrica a telefonului.

Programul a fost lansat astazi in America si China, iar in majoritatea tarilor va incepe cu data de 29 august. Va fi valabil 2 ani dupa achizitionarea telefonului sau pana la 1 martie 2015.

Acest program oferit de catre compania Apple vine dupa altul care oferea schimbarea butonului de pornire si blocare al telefonului, defectiune care afectau terminalele Iphone vandute in perioada septembrie 2012 si martie 2013 de catre gigantul Apple. Cu acest program oferit de compania din Cupertino, bateria dispozitivului tau nu va fi inlocuita decat daca telefonul este in stare buna de functionare si display-ul sa nu fie crapat sau deteriorat. Daca detii un Iphone care manifesta sindromul descarcarii bruste a bateriri sau al incarcarii frecvente a telefonului, si telefonul are o defectiune, mai intai trebuie platita reparatia defectiunii si apoi i se va schimba bateria.

Ramane de vazut cand va beneficia si Romania de programul acesta oferit de catre Apple.

s-ar putea sa-ti placa