Acasa Diverse Aplicatii de pariuri sportive pentru smartphone

Aplicatii de pariuri sportive pentru smartphone

by Dragos Schiopu

Cu singuranta multi dintre posesorii de gadgeturi sunt pasionati de sporturi, fie ca este vorba de fotbal, baschet sau tenis, toti sunt interesati sa afle rezultatele echipei preferate.

Sunt foarte multe situri celebre de pariuri online care ofera versiuni mobile sau aplicatii pentru platforme gen Android sau iOS. Daca esti impatimit la sportului si al pariurilor, acum poti afla rezultatele foarte simplu fara batai de cap.

De exemplu daca pui un bilet la pariuri online pe situri sau aplicatii ale siturilor gen gamebookers.com, betwin.com sau bet365.com dupa ce se termina toate partidele de pe biletul tau esti avertizat daca ai castigat sau nu.

Chiar daca e sa nu castigi nimic totusi esti anuntat la ce partide nu ai pariat corect. Pe langa asta mai toate aplicatiile si siturile iti ofera tot felul de ponturi astfel ca tu sa ai sanse foarte mari sa fii castigator, nu trebuie decat sa fii pe faza atunci cand se face recomandarea despre biletul zilei pariuri.

Aplicatii de pariuri sportive pentru smartphone

Chiar daca nu stiat, dar liga 1 de fotbal din Romania este prezenta la mai toate casele de pariuri online din lume unde utilizandu-ti cardul poti paria ce meciuri si ce sume doresti, incepand de la 1 Leu pana la anumite limite impuse de fiecare casa de pariuri in parte.

Pe langa asta, toate scorurile le puteti afla prin intermediul acestor aplicatii sau daca nu va place puteti folosi in continuarea aplicatia celor de la livescore.com care este cel mai cunoscut site din lume ce ofera rezultatele competitiilor sportive din cele mai puternice campionate de fotbal si nu doar atat.

Din 2012 competitiile dintre casele de pariuri din lume s-au mai schimbat si asta pentru ca datorita smartphoneurilor care au resurse hardware echivalente cu calculatoarele de acasa, toti tinerii din ziua de astazi detin cate cel putin un astfel de device conectat la internet, uneori permanent iar alteori din cand in cand.

Avand un smartphone la tine si stand cu el conectat la internet iti este mult mai usor sa intri in contact cu fluxul de informatie, astfel dorinta de a paria online este in crestere. Cel mai bun exemplu se gaseste in Anglia, unde un studiu arata ca 35% din clientii caselor de pariuri folosesc aplicatii mobile pentru a paria, fie ca este vorba de platfome iOS sau Android. In 2011 s-a constatat o crestere de 122% a pariurilor prin intermediul telefoanelor inteligente.

Tu folosesti astfel de aplicatii de smartphone pentru a te informa cu privinta la rezultatele sportive?

s-ar putea sa-ti placa