Acasa Diverse HTC lanseaza smartphone-ul Desire X

HTC lanseaza smartphone-ul Desire X

by Dragos Schiopu

HTC, unul dintre liderii globali în inovaţie şi design în telefonia mobilă, anunţă, azi, lansarea HTC Desire X, un smartphone accesibil ce oferă o cameră foto de top, sunet excelent şi o putere şi viteză de procesare incredibile.
Îmbunătăţit cu Beats Audio™, o caracteristică exclusivă a HTC, terminalul dispune de un procesor dual-core 1GHz Qualcomm® Snapdragon™ S4 şi funcţii sociale ce permit utilizatorilor fie şi mai bine conectați la reţelele sociale.

Jason Mackenzie, President, Global Sales and Marketing al HTC Corporation: “HTC Desire X este o extensie a vieţii tale sociale. Dacă vrei să te bucuri de conţinut multimedia de înaltă calitate, pe care să-l împărtăşeşti şi prietenilor, indiferent unde te-ai afla, acesta este telefonul ideal. Nu doar că arată şi sună extraordinar, dar oferă şi o experienţă mobilă personală de excepţie, performanţe excelente, la un preţ foarte bun.”

Design iconic, performanţe excelente
Designul extraordinar, compact şi subţire, a fost gândit pentru a ieşi în evidenţă în viaţa de zi cu zi. Cu HTC Sense şi Android 4.0, experienţa fiecăruia dintre posesorii unui Desire X este extrem de personală. Ecranul impresionant, super LCD WVGA de 4 inci, cu unghi de vizualizare mai mare pentru afişarea unor culori vii şi pentru o claritate uluitoare.

Cameră foto de top
Perfectă pentru spontaneitatea point-and-shoot, camera de 5 megapixeli a lui HTC Desire X’ capturează imagini superbe, chair şi în condiţii de iluminare slabă, mulţumită tehnologiei HTC ImageChip, o lentilă cu deschidere f/2.0 şi distanţă focală de 28 mm, senzor BSI, mod HDR mode şi flash care se ajustează automat în funcţie de lumină. Când foloseşti camera pentru a filma, nu trebuie să mai alegi, din nou, între video şi foto. Cu funcţia VideoPic, poţi
filma şi face fotografii în acelaşi timp. Noul smartphone poate chiar să înregistreze cele mai rapide momente, lucru la care contribuie timpul de activare a camerei foarte rapid (o secundă) şi autofocusul setat pe Always Focus. Mai mult, fotografierea în rafală (Continuous Shooting) la o apăsare distanţă îţi permite să capturezi mai multe fotografii chiar şi în scenele rapide, de viteză, indiferent că e vorba de finala de atletism sau de câinele familie.

Partajare cât mai simplă
Salvarea şi partajarea fotografiilor, clipurilor video şi a fişierelor este simplă cu HTC Desire X – cu o singură atingere, poţi trimite conţinutul direct prietenilor sau familiei, pe mail, SMS sau în reţelele de socializare. Prin integrarea cu Dropbox, beneficiezi de 25 GB de stocare online gratuită timp de doi ani*.

Sunet autentic
Oferind un bass puternic şi profund şi un sunet mai puternic, tehnologia Beats Audio™ integrată în HTC Desire X îţi feră senzaţia că ai asculta muzică în studio. Cu căştile Beats, te poţi bucura, de asemenea, de o experienţă de ascultare superioară mulţumită profilelor audio disponibile în HTC Desire X. În plus, telefonul are suport High Definition wireless audio prin Bluetooth.

Disponibilitate
HTC Desire X va fi disponibil în ţările EMEA şi în zona Asia Pacific începînd din septembrie
2012.

s-ar putea sa-ti placa