Acasa Tehnologie Aplicația iPloiești pentru BlackBerry 10

Aplicația iPloiești pentru BlackBerry 10

by Dragos Schiopu

Astăzi BlackBerry a lansat noul său sistem de operare pentru telefoane și tablete, numit BlackBerry 10, precum și 2 device-uri noi: Z10 și Q10. Încă din prima zi, magazinul de aplicații BlackBerry World va avea peste 70.000 de aplicații, iar în fiecare zi se vor adăuga alte mii de aplicații. Pe lângă aplicații, utilizatorii mai pot descărca din BlackBerry World filme, seriale și albume ale artiștilor favoriți.

Noile device-uri de la BlackBerry vor ajunge cât mai curând și în România. Iar din cele 70.000 de aplicații, utilizatorii români vor găsi cu siguranță și aplicații locale. Una dintre aceste aplicații este și iPloiești News, aplicația oficială a site-ului de știri numărul 1 din Prahova, www.iPloiești.ro.

Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorii pot citi ultimele știri de pe site, pot accesa arhiva de știri a site-ului și pot comenta articolele. Aplicația poate fi descărcată gratuit din BlackBerry World. Pe lângă iPloiești News, mai există 2 aplicații dedicate site-ului iPloiești.ro: iPloiești Facebook Feed și iPloiești Videos, aplicație care prezintă ultimele clipuri video de pe canalul de YouTube al iPloiești. Cele 2 aplicații sunt disponibile pentru toate device-urile BlackBerry, inclusiv pe tableta PlayBook. Aplicația iPloiești News este disponibilă și pe PlayBook.

O să vă țin la curent și cu alte aplicații românești pentru noul sistem de operare BlackBerry 10.

s-ar putea sa-ti placa