Acasa Telefoane Android M, noul sistem de operare Google se pregateste de lansare

Android M, noul sistem de operare Google se pregateste de lansare

by Dragos Schiopu

dfw

Cei de la Google ne-au obisnuit cu unele dintre cele mai bune produse din lume, fie ca vorbim de software sau hardware. De data aceasta au facut ceva mai diferit, mai exact un sistem de operare ce promite sa fie un competitor pe masura pentru Windows-ul celor de la Microsoft. Desigur, Android M, asa cum se poate deduce inca din denumire, va fi disponibil doar pentru platformele mobile, insa pe viitor daca sistemul va avea succes, cei de la Google planuiesc sa lanseze o versiune si pentru alte tipuri de device-uri.

Android-ul la momentul de fata este cel mai bun sistem de operare produs vreodata de Google, insa de data aceasta, avand si mai multa experienta, noul OS ar trebui sa fie extrem de bine gandit, astfel incat sa ii convinga pe dezvoltatori sa il integreze in viitoarele lor device-uri mobile. La momentul de fata, informatiile cu privire la Android M sunt inca neoficiale, insa conform zvonurilor, acesta ar trebui sa apara cat mai curand.

Majoritatea internautilor sunt de parere ca viitorul sistem de operare pentru telefoane mobile ar trebui sa fie lansat in carul evenimentului Google I/O desfasurat pe data de 28 si 29 mai. Pe site-ul evenimentului Google I/O au aparut cateva informatii cu privire la Android for Work, o alta initiativa a dezvoltatorilor de a crea un sistem de operare dedicat companiilor, astfel incat angajatii sa beneficieze de un mod de lucru cat mai usor si cat mai eficient. Pe langa Android for Work, Google a facut si un mic anunt cu privire la Android M din care se speculeaza ca ar trebui sa fie prezentat in cadrul evenimentului Google I/O.

Daca noul sistem de operare Android M nu va fi prezentat in cadrul evenimentului enuntat mai sus, cu siguranta va putea fi prezentat in toamna, la fel cum s-a intamplat si cu Android 5.0 Lollipop. Android M conform ultimelor zvonuri, aduce o gramada de noutati, atat pe partea grafica cat si cea de utilizare.

s-ar putea sa-ti placa