Acasa Telefoane Android 4.0 Ice Cream Sandwich disponibil pentru Samsung Nexus S

Android 4.0 Ice Cream Sandwich disponibil pentru Samsung Nexus S

by Dragos Schiopu

Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cel mai nou sistem de oeprare de la Google este disponibil pentru Samsung Nexus S.
Noul update este accesibil acum doar pentru terminalele GSM/UMTS, urmand ca in saptamanile ce urmeaza sa fie disponibil pentru toate terminalele.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich aduce un nou design si noi functii printre care se numara un nou lock screen, recunoastere faciala, un nou sistem de multitasking mult mai complex, un nou sistem de notificari, posibilitatea de sincronizare a bookmark-urilor cu Google Chrome, o noua interfata pentru Gmail, contacte cu ilustratii mai generoase, un nou browser, functii noi pentru camera foto si galeria de imagini, tastatura modificata, un nou sistem de copy paste, Android Beam – un sistem de sharing si multe altele.

Google deja a pus la dispozitie un manual de instructiuni pentru noul Android 4.0 Ice Cream Sandwich prin care scoate in evidenta noile functii si diferentele fata de Gingerbread si Honeycombnoii, celelalte generatii ale sistemului de operare.

Samsung Nexus S reprezinta in momentul de fata o schimbare importanta de atitudine pentru Google si din acest motiv compania ofera pentru inceput update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich doar pentru acest terminal.

Update: Google a postat pe blogul sau oficial noi detalii despre Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru terminalele Samsung Galaxy S2 si Galaxy Note, urmand ca la inceputul anului viitor sa fie disponibil si pentru Galaxy S II LTE, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 si Galaxy Tab 7.0 Plus.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.