Acasa Diverse MarketOnline lanseaza Ignat Day 2011

MarketOnline lanseaza Ignat Day 2011

by Dragos Schiopu

Daca ai ratat promotiile de Black Friday 2011, MarketOnline.ro aduce in prim plan o noua campanie de reduceri, una 99% romaneasca si intitulata „Ignat Day” ce se va desfasura pe durata zilei de 20 decembrie 2011. Reducerile se vor incadra intre 5 si 50% la toate categoriile de produse.

Ignat Day” este in mod normal ziua in care romanii taie porcul, dar in acest an cei de la MarketOnline vor taia preturile la absolut toate categoriile de produse si vor oferi cadou prin tragere la sorti chiar un porc, pe Ghita in varianta vie sau in varianta direct aranjata. Acesta este modul prin care magazinul online MarketOnline.ro isi propune sa sarbatoreasca in mediul online una din cele mai vechi traditii romanesti.

Nu uita! Daca ai ratat Black Friday 2011, sau vrei sa cumperi cadouri cu preturi de pana la 50% mai mici, urmareste „Ignat Day” la MarketOnline.ro pe 20 decembrie 2011.

Ideea cea mai buna si diferenta fata de alte campanii este ca prin MarketOnline.ro poti sa cumperi cadouri de Craciun la preturi reduse, astfel daca inca nu ai cumparat nimic, pe 20 decembrie ai reduceri cat cuprinde la toate categoriile de produse ale magazinului online, dar 30 dintre acestea vor avea preturi reduse cu 50%.

Cumparand de Ignat Day 2011 nu catsigi doar reduceri ci si pe Ghita, in una din cele doua variante, prima ar fi vie, cu puls si cu sangele cald in vene, iar cea de-a doua vine cu porcul direct aranjat, in varianta buna de pus direct in tigaie sau la cuptor, iar dupa fix pe masa.

Decat sa rupi usile supermarketurilor mai bine ai grija ca al tau calculator sa fie functionabil, conexiunea la internet sa fie „brici” si sa ai bani pe card sau in portofel si astfel, dupa cum am mai spus, ai muschiuleti, buturele, slaninuta, sorici si tolba mosului cu produse mai ieftine, unele chiar cu pana la 50%.

Pentru mai multe detalii si informatii urmariti www.marketonline.ro/special/ignat-day/

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.