Acasa Diverse Am testat HBO GO ca si client Vodafone

Am testat HBO GO ca si client Vodafone

by Dragos Schiopu

HBO GO este o aplicatie cu care poti viziona serialele originale HBO, filme de diferite genuri sau documentare pe PC, smartphone sau tableta.

hbo go

Prin luna iunie a acestui an (2015), HBO a incheiat un parteneriat cu Vodafone Romania, iar clientii acestuia din urma au beneficiat de 2 pana la 24 de luni de acces gratuit pe HBO GO, in functie de abonament. Cei care nu il au inclus gratuit, il pot accesa pentru o taxa lunara de 3,5 euro.

Din fericire pentru mine am fost unul dintre fericitii clienti Vodafone care beneficia de gratuitate, asa ca mi-am descarcat pe telefon, din Magazin Play, aplicatia HBO GO si mi-am facut cont. Am urmat cativa pasi simpli, am ales operatorul de servicii, am introdus numarul de telefon, un nume de utilizator si o parola, si am primit acces la filme, seriale, concerte si documentare.

Serialele, pentru ca pana acum doar la ele m-am uitat, se incarca foarte bine atat timp cat am acoperire suficienta si imi apare H sau 4G pe ecran langa semnal. Cand am plecat la munte si aveam doar 2G, nu am reusit sa mai deschid nimic video, iar aplicatia HBO GO ma anunta ca nu am conexiune la retea.

Un lucru cert este ca oferta de seriale si filme este destul de varianta si de actualitate. Si poti vedea oferta inainte de a-ti crea contul deci nu ai surprize sa vezi ca nu gasesti nimic care sa iti placa dupa ce ai platit taxa de acces de 3,5 euro. Accesul in aplicatie este nelimitat si poti utiliza pana la 4 device-uri cu acelasi cont, 2 dintre ele chiar simultan.

Dintre serialele la ‘moda’ ce pot fi vizionate in HBO Go amintesc Game of Thrones, True Detectives, Umbre, Imperiul din Atlantic City, Cartelul crimelor, Anturaj, Clanul Soprano, Totul despre sex. Cand alegi sa vezi un film, poti sorta dupa criterii cum ar fi: cele mai vizionate, dupa rating imdb.com, de la A la Z sau dupa data lansarii.

Aplicatia HBO Go este compatibila cu smartphone-uri si tablete cu sistem de operare Android, Windows si IOS.

Cum activezi oferta cu taxa de 3,5 euro daca esti client Vodafone?

  • Acceseaza www.vodafone.ro/hbogo sau intra in aplicatia MyVodafone in sectiunea dedicata aplicatiei HBO GO
  • Acceseaza “Activeaza acum”
  • Introdu numarul de telefon
  • Introdu codul primit prin sms
  • Alege “Plateste acum”.

Nu esti client Vodafone? Ai mai jos lista de furnizori de servicii prin care poti obtine acces in HBO GO. 

hbo go 2

s-ar putea sa-ti placa