Acasa Diverse Adolescentii prefera mai mult Youtube-ul decat televizorul

Adolescentii prefera mai mult Youtube-ul decat televizorul

by Dragos Schiopu

yt

Tehnologia s-a dezvoltat enorm de mult la toate capitolele, inclusiv si in cele cinematice. De cele mai multe ori televiziunea are oportunitatea sa beneficieze de unele dintre cele mai noi tehnologii inaintea creatorilor de continut de pe Youtube, astfel atragand mai multi oameni de partea lor.

Cu toate acestea adolescentii prefera mai degraba Yotube-ul, atat pentru mobilitate cat si flexibilitate. Pe Youtube totul este mai bine pus la punct, utilizatorii avand o gramada de oportunitati, inclusiv sa acceseze un clip video la minutul si secunda pe care si-o doresc. Youtube-ul in comparatie cu televizorul aduce mii de oportunitati, printre care si numarul mare de emisiuni si show-uri live.

Conform unor studii destul de precise s-a constatat faptul ca tinerii petrec in medie 11 ore pe saptamana in compania continutului media din online.

In trecut radio-ul era printre putinele astfel de resurse de informare pe cale digitala, dupa care a aparut televizorul care a rezistat indelungul mai multor generatii, insa acum internetul poate sa preia extrem de bine locul tuturor acestor tehnologii, combinandu-le si punandu-le intr-un mediu mult mai flexibil si usor de ajustat.

ad

Trendul Youtube incepe sa devina din ce in ce mai apreciat, reusind sa aduca in online si persoane ce foloseau televizorul ca principala sursa de cunoastere si informare. Un studiu facut de catre cei de la Defy Media arata ca tinerii cu varste cuprinse intre 13-24 de ani petrec mai mult timp in compania continutului de pe Youtube. 60% dintre oameni au declarat ca se simt mult mai bine consumand continut video direct pe internet in comparatie cu cei 40% ce prefera continutul clasic de pe televizor.
Online-ul interactioneaza mult mai bine cu oamenii oferindu-le tot felul de metode prin care sa diversifice modul de a viziona un clip video. Online-ul va ramane intotdeauna mult mai interactiv si mai interesant in comparatie cu televizorul, beneficiind de unele dintre cele mai noi module de redare si informare in timp real.

s-ar putea sa-ti placa