Acasa Tehnologie Adobe WebUp #3

Adobe WebUp #3

by Dragos Schiopu

Mihai Corlan anunță pe blogul său a treia ediție a Adobe WebUp, locul unde poți afla totul despre HTML5.

A venit timpul și pentru cel de al treilea eveniment din seria de conferințe Adobe dedicate tehnologiilor web. De această dată vom avea patru sesiuni care vor acoperi subiecte diverse: de la GWT și CoffeeScript la Backbone și debugging de siteuri pe telefoane/tablete.

Și de aceasta dată vom avea partea de socializare/networking. Pentru că din feedbackul primit a rezultat că nu toată lumea înțelege care este rostul acestei pauze m-am gândit să vă dau câteva motive pentru care ar fi interesantă: discuții mai detaliate cu prezentatorii sau ceilalți participanți despre subiectele serii, discuții între voi despre orice este cool în web azi, prezentarea de oportunități/joburi pentru web developeri/designeri. Nu în ultimul rând, pauza de cafea și țigară pentru amatori.

Programul conferinței #3 este:

17:30 – 18:55 Registration
17:55 – 18:00 Introduction
18:00 – 18:30 Introduction to GWT
Catalin are o mare experienta in construirea de software enterprise. Ca un veteran in enterprise Java, Google Web Toolkit este un pas obligatoriu in explorarea modalitatilor de a crea aplicatii web in secolul 21.
Catalin Sanda / Adobe
18:30 – 19:00 Introduction to CoffeeScript
Orice web developer stie sa scrie JavaScript. Dar oare acesta este singurul mod de a scrie JavaScript? Dragos va arata cum CoffeeScript te poate face mai productiv. Vei vedea cod si exemple, meniu complet ca sa zic asa.
Dragos Dascalita / Adobe
19:00 – 19:15 Debugging Mobile Web Sites & Apps
Ca web developer sau designer unelte ca Firebug sau Web Inspector sunt cele mai bune ajutoare cand vine vorba de a repara sau gasi probleme in JavaScript/DOM/CSS. Care sunt solutiile pentru browserele care ruleaza pe telefoane sau tablete? Ei bine nu vreau sa va stric surpriza 🙂
Mihai Corlan / Adobe
19:15 – 19:45 Break / Networking Session
19:45 – 20:30 Next-Generation Architectures based on web stack
Colegii de la echipa Business Catalyst vor impartasi „secrete din spatele cortinei”, despre unele din tehnologiile folosite in Business Catalyst. In aceasta sesiune vei vedea cum folosesc Backbone, Liquid si LESS.

Fiti pregatiti pentru un demo „uber cool”!

Business Catalyst Team / Adobe

Adobe WebUp #3 are loc pe data de 29 Martie începând cu ora 17:30 la etajul 6 al clădirii Anchor Plaza de lângă Plaza România Mall.

Pentru înregistrare accesați acest link (înregistrarea este gratuită).

 

s-ar putea sa-ti placa