Acasa Telefoane Adblock devine si browser pentru telefoane

Adblock devine si browser pentru telefoane

by Dragos Schiopu

Cu siguranta ati auzit pana acum de AdBlock si sunt sigur ca multi dintre voi aveti instalata chiar acum extensia in browserul pe care il folosit. Este drept, si eu o folosesc si chiar ma bucura ca exista o astfel de extensie deoarece mi-ar fi fost mai nasol sa navighez pe internet printre foarte multe bannere publicitare si pop-out-uri enervante. Ei bine daca va supara reclamele si pe telefon atunci ar trebui sa stiti ca Adblock a devenit acum si browser pentru telefoanele cu Android.

Acesta nu este decat un browser obisnuit care te scuteste de reclamele pe care foarte multe site-uri le gazduiesc facand astfel navigarea pe internet mai placuta. Chiar daca momentan browserul este in stagiul beta si prezinta cateva mici probleme, ca orice alta aplicatie in acest stagiu desigur, dezvoltatorii sai spun ca acest browser nu consuma prea multi MB si chiar sporeste autonomia bateriei.

Momentan, pentru a obtine acest browser pe telefonul mobil trebuie sa intrati in acest grup de Google + iar mai apoi il veti putea instala. Eu unul voi incerca sa fac zilele acestea rost de el si il voi incerca. Nu de alta dar chiar imi place foarte mult ideea unui browser fara reclame enervante. Poate voi reveni si cu un review.

Adblock_logo_&_wordmark

 

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

alex 06-06-2015 - 18:00

AdBlock ca si plugin mi se pare genial si as da votul meu de incredere si browserului pentru ca sunt pagini de net mai ales cele de stiri care iti blocheaza efectiv browserul de atatea reclame.

Costel 26-10-2015 - 22:02

De fapt am testat și eu acest adblock browser,e Firefox cu suplimentul adblock integrat,nimic nou pentru mine.Eu am însă,în continuare,instalată aplicația Adblock+ care zic eu își face treaba cu orice browser aleg să patinez pe net…Stimă.

Comentariile sunt inchise.