Acasa Diverse Accesoriile de motocoasa permit transformarea utilajului intr-un cultivator, prasitoare sau freza!

Accesoriile de motocoasa permit transformarea utilajului intr-un cultivator, prasitoare sau freza!

by Dragos Schiopu

Motocoasa este o unealta pe care fiecare gospodar trebuie sa o includa in arsenalul sau. Aceasta are o multime de aplicatii si te poate ajuta sa iesi din situatii complicate, cu minimum de efort. Motocoasa este un instrument deja consacrat, multumita versatilitatii sale, dar si a altor calitati.

Cu ajutorul unui astfel de instrument, iti poti ingriji nu doar curtea, ci si gradina sau chiar livada. Puterea unei motocoase, dimensiunile sale si capacitatea de a functiona fara a consuma o cantitate mare de energie sunt inegalabile.

Pentru a profita si mai mult de calitatile unui astfel de instrument, poti achizitiona accesorii de motocoasa de la generalmotor.ro. Acestea sunt concepute special pentru a oferi functii suplimentare utilajului si pentru a te ajuta sa rezolvi si mai multe probleme fara mare efort. Iata ce accesorii poti alege!

Idei de accesorii motocoasa: accesoriu cultivator

Un accesoriu cu totul si cu totul special este cultivatorul. Acesta este special conceput pentru a fi folosit la sapat. Montat pe o motocoasa, cultivatorul te ajuta cu afanarea solului in mod rapid si fara efort. Poti reimprospata cu usurinta solul din gradina, gazon sau solul pe care ai plantat vita de vie.

Tot cu un cultivator poti sa aerisesti gazonul, prin rarire. Acest proces va facilita irigarea optima a gazonului si asimilarea imediata a substantelor nutritive. Un cultivator obisnuit se monteaza foarte usor, pe tija unei motocoase cu teava de transmisie de dimensiuni compatibile.

Transforma-ti motocoasa in prasitoare

Un loc special in randul celor mai bune accesorii de motocoasa il ocupa accesoriul prasitoare. Acesta te ajuta sa prasesti solul din gradina, dar si gazonul. Exista mai multe variante de accesoriu prasitoare, in functie si de tipul motocoasei pe care il utilizezi.

Este necesar sa alegi un model compatibil cu motocoasa pe care o detii. Odata identificat acest model, el se monteaza usor pe tija motocoasei. Accesoriile de acest fel sunt, de regula, produse din fonta si otel de calitate superioara.

Motocoasa poate deveni si freza

Un ultim exemplu din randul celor mai interesante accesorii de motocoasa este reprezentat de accesoriul care iti transforma unealta preferata in freza. Acesta dispune de un set de lame foarte puternice si adanci.

La fel ca accesoriile prezentate anterior, si accesoriul freza se monteaza usor si trebuie ales in functie de dimensiunile motocoasei tale. De regula, modelele de calitate dispun de orificii de prindere cu noua pini. Din punctul de vedere al materialelor de fabricatie, sunt utilizate otelul si fonta si in acest caz.

Cu ajutorul unui accesoriu freza, motocoasa poate fi folosita pentru tratarea suprafetelor din gradina sau curtea ta. Poti sa tratezi solul si poti imbunatati starea gazonului, dar si a viei pe care o ai in gospodarie.

Cu ajutorul acestor accesorii de motocoasa, unealta capata noi si noi intrebuintari. Astfel, ai posibilitatea de a economisi banii pe care i-ai fi cheltuit pe achizitia de scule special destinate activitatilor pe care le pot asigura accesoriile.

La GeneralMotor.ro gasesti variante excelente de accesorii motocoasa, la preturi foarte atractive. Calitatea produselor este garantata, iar informatiile tehnice disponibile pe site-ul magazinului online te vor ajuta sa faci mereu alegerile potrivite!

s-ar putea sa-ti placa