Acasa Diverse Accesorii pretioase pentru smartphone

Accesorii pretioase pentru smartphone

by Dragos Schiopu

Telefoanele mobile au trecut de mult de faza in care erau folosite doar pentru a vorbi si a scrie mesaje text, acum ele au devenit adevarate accesorii.

Multi oameni si in special femeile, isi personalizeaza smartphone-urile in functie de ce haine sau ce ceas poarta in ziua respectiva, o carcasa in forma de steagul Marii Britanii alaturi de un ceas la mana cu acelasi model pe cadran pot face minuni.

Mai nou, casele de bijuterii au inceput sa pesonalizeze telefoane precum iPhone 4S sau Samsung Galaxy S3, chiar si modele mai vechi. Astfel cei cu buzunarele adanci, pot plati bani grei pentru cateva cristale Swarovski pe carcasa sau pentru cateva bijuterii placate aur pe butonul de home cand vine vorba de telefoane inteligente precum cel produs de catre Apple.

Steagul Statelor Unite ale Americii pe capacul telefonului ce foloseste bijuterii de argint si aur poate exista pe capacul din spate al telefonului tau, astfel cand vorbesti la el toata lumea are privirea asupra ta, o alta varianta interesanta ar fi bijuterii prinse de telefon printr-un snur sau curelusa care au rolul de a oferi un look mai deosebit.

Au fost campanii publicitare in care mai marile vedete internationale precum actori sau sportivi se fataiau prin oras sau pe la diverse evenimente mondene cu fel de fel de accesorii din pietre sau metale pretioase atasate telefoanelor mobile, in Statele Unite ale Americii si in Marea Britanie au existat chiar foarte multe case de bijuterii care si-au inzecit vanzarile apeland la astfel de metode care i-au salvat de la criza financiara platind bani grei pentru plasare de produse anumitor persoane cu influenta mare.

Pana sa apara iPhone si alte telefoane inteligente, Nokia avea o divizie de lux numita Vertu care constuia telefoane mobile ce aveau preturi de la cateva mii de euro in sus, unele ajungeau chiar si la cateva sute de mii pentru ca aveau accesorii din diamante, aur, platina si alte minunatii scumpe si rare, singura lor problema era ca acele terminale nu ofereau mai nimic, doar apeluri si mesaje, unele nu aveau nici macar camera foto. Ei bine, odata cu trecerea timpului, oamenii s-au desteptat, iar luxul a luat o alta directie, luxul a reusitsa devina si practic odata cu trecerea timpului, iar tehnologia care a evoluat a facut ca vanzarile sa isi schimbe cursul.

Trebuie sa stiti ca astfel de accesorii sunt acum disponibile oricui, nu trebuie sa ai platina sau un lingou de aur pe post de telefon, dar sunt carcase diverse pe care le poti asorta cu imbracamintea si cu siguranta astfel vei reusi sa iesi in evidenta si sa nu te plictisesti de smartphone-ul tau asa repede.

s-ar putea sa-ti placa