Acasa Jocuri SteamOS se apropie

SteamOS se apropie

by Dragos Schiopu

Steam-OSValve, este compania care sta in spate si sustine Steam şi mai multe serii foarte cunoscute de jocuri, pregateste ceva foarte nou pentru gameri, SteamOS, Acest sistem de operare va fi creat special pentru cei din lumea jocurilor.

SteamOS a fost prezentat acum mai bine de doua luni, Odata cu aceasta, Valve a adus nenumarate schimbari: OS X şi Linux un mod de lucru Full Screen denumit Big Picture, Functie care va putea reda imaginile pe televizoare la o dimensiune net superioara.

SteamOS va fi prezentat în curand, sistemul de operare va putea fi instalat de catre orice producator de calculatoare sau va putea fi instalat pe orice sistem.

SteamOS este software-ul care isi propune sa faca din Steam Box, consola deschisa pentru jocuri şi conţinut media, o realitate. Valve a decis sa isi realizeze un sistem de operare unic in defavoarea unui pachet software care sa poată fi instalat pe orice alta distributie Linux, in acest fel au putut imbunatatii calitatea.

SteamOS va aduce foarte multe optiuni care ii va permite să devină o platforma puternica.. Astfel, va oferi facilitatea de a cumpara muzica, seriale, jocuri si multe alte distributii de tip media.

SteamBox_Example_2_Big_Wide

Cat de curand va fi lansat si Steam box, denumita de multi si „cutiuta magica”. Acest dispozitiv va lumina camerele pasionatilor de foarte mult entuziasm, cu acesta, oricine putand trece la next level referindu-ne in materie de jocuri video. Cu siguranta, aceasta va fi preinstalata cu SteamOS.

Consola-mini-PC-ul va integra un procesor AMD Trinity ce va rula la frecvența de 3.2 GHz, 8GB RAM și un SSD de 128GB ce poate fi înlocuit cu două SSD-uri 512GB mSATA. Steam Box-ul suportă 3 monitoare mulțumită celor 384 core-uri grafice integrate în Radeon Seria 7000. sursa

Cu siguranta Valve prin aceste lansari va putea sa lupte impotriva liderilor de piata din acest moment, PlayStation si Xbox.

Mai jos aveti si conceputul:

 

s-ar putea sa-ti placa