Acasa Portabile Samsung One UI 6.1.1 aduce funcții AI avansate pe mai multe dispozitive Galaxy

Samsung One UI 6.1.1 aduce funcții AI avansate pe mai multe dispozitive Galaxy

by Dragos Schiopu

Samsung Electronics continuă să inoveze și să extindă capabilitățile dispozitivelor sale, anunțând actualizarea One UI 6.1.1. Noua versiune va oferi funcții avansate de Inteligență Artificială (AI) pentru o gamă mai largă de utilizatori, ducând experiența Galaxy la un nou nivel.

Funcționalități extinse pentru dispozitive Galaxy

Începând cu luna septembrie 2024, utilizatorii Galaxy din întreaga lume vor beneficia de aceste noi funcții AI, indiferent dacă dețin un Galaxy Z Fold6, Z Flip6 sau unul dintre modelele anterioare, precum Galaxy S24, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 sau seria Tab S9. Actualizarea își propune să îmbunătățească toate aspectele experienței mobile, de la comunicare la productivitate și creativitate.

Comunicarea devine și mai inteligentă

Unul dintre aspectele cheie ale actualizării este îmbunătățirea comunicării cu ajutorul AI. Noul Listening Mode își face loc acum pe mai multe dispozitive, facilitând comunicarea în alte limbi. În plus, funcția Chat Assist permite generarea automată de mesaje personalizate, pe baza câtorva cuvinte-cheie, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a redacta e-mailuri, postări pe rețele sociale și alte texte cu un minim de efort. Mai mult, Suggested Replies, anterior disponibilă doar pe Z Flip6, va putea fi folosită și pe dispozitive din seria Galaxy S24 și chiar sincronizată cu Galaxy Watch7 sau Galaxy Watch Ultra pentru o experiență optimizată.

Productivitate la superlativ

One UI 6.1.1 aduce noi funcții ce transformă orice dispozitiv Galaxy într-un instrument eficient pentru productivitate. Note Assist permite traducerea și rezumarea automată a notițelor, eliminând nevoia de a petrece timp luând notițe manual. În plus, PDF Overlay Translation poate suprapune textul tradus direct peste fișiere PDF, iar funcția Sketch to Image permite generarea de imagini pe baza unor schițe simple. Aceste funcții sunt completate de Circle to Search și Sound Search, două noi instrumente ce facilitează căutările rapide și rezolvarea problemelor complexe.

Creativitate pentru toți

Pentru creatorii de conținut, Samsung a integrat funcții care fac procesul de creație mai accesibil și mai intuitiv. Portrait Studio oferă posibilitatea de a crea portrete în diverse stiluri artistice, iar Instant Slow-mo permite utilizatorilor să creeze efecte de slow-motion de înaltă calitate cu câțiva pași simpli, gata de partajare imediată.

Disponibilitate globală

Actualizarea One UI 6.1.1 va fi disponibilă în Coreea de Sud începând cu 5 septembrie 2024, urmând să fie extinsă în America de Nord și Europa pe 9 septembrie. Restul dispozitivelor și piețelor vor primi actualizarea în săptămânile următoare.

Concluzie

Samsung demonstrează, prin această actualizare, angajamentul său de a oferi cele mai noi și avansate tehnologii AI pentru o gamă largă de dispozitive. One UI 6.1.1 extinde funcționalitățile care fac din dispozitivele Galaxy instrumente mai eficiente, inteligente și creative, ridicând standardele pentru întreaga industrie.

s-ar putea sa-ti placa