Nu cred ca pana acum am vorbit despre acel lucru ingrozitor care ni se poate intampla oricand si ma refer la pierderea datelor din calculatorul nostru. Ultima data cand mi s-a intamplat acest lucru nu eram acasa, ci plecata in vacanta. Nenorocirea mare nu era faptul ca am pierdut o parte din amintirile legate de acea vacanta, ci ca pierdusem chestiute si documente ce tineau de munca mea de la birou.
Nu imi mai amintesc cum am reusit sa ies din acea situatie, dar sper si imi doresc sa nu mai fiu pusa in situatia in care am fost cu ceva timp in urma. Bineinteles ca acum lucrurile stau putin altfel, mai ales daca ne gandim ca in ziua de astazi ne putem bucura de diferite softulete care sa ne ajute sa recuperam datele pierdute. Iar astazi am zis sa scriu preventiv despre un astfel de soft pentru ca am vaga presimtire ca o sa se mai intample ceva neasteptat si atunci mai bine sa previn toate aceste lucruri.
Iar astazi am sa scriu despre softul EaseUS Data Recovery Wizard. Este un soft, pe care l-am gasit intamplator atunci cand incercam sa-mi fac temele cu privire la acest articol. Este un soft ce te poate ajuta atunci cand dai de probleme si nu stii cum sa le rezolvi intr-un mod cat mai simplu, eficient si rapid. Un lucru notabil despre acest soft este faptul ca se poate folosi foarte usor, astfel incat sa nu te impiedici in tot felul de pasi si etape care sa te faca sa nu mai intelegi procesul pe care tu trebuie sa-l faci pentru a-ti recupera datele pierdute.
Poate va intrebati de unde poate recupera acest soft datele pe care le-ati pierdut, ei bine le puteti recupera fie ca sunt pe calculator, laptop, SSD, card de memorie, hard disk, USB si chiar poti recupera cu acest soft datele de pe un aparat foto digital. Mai trebuie sa adaug eu aici ca le puteti recupera rapid si cu precizie, chiar daca acet soft este gratuit. Iar pentru a folosi acest soft cat mai eficient trebuie sa urmati 3 pasi simpli:
- acceseaza;
- scaneaza;
- recupereaza;
Fisierele se pot recupera cu exactitate prin scanarea profunda si rapida a tuturor fisierelor. Iar pentru a avea parte de o recuperare cat mai eficienta tot ce trebuie sa faceti este sa dati mai intai „scanare rapida”, apoi o „scanare profunda”. In acest fel va veti asigura ca veti gasi toate datele pierdute, pe care mai apoi le puteti recupera. Daca veti incerca acest soft veti observa ca este un soft foarte usor de utilizat si in plus de asta isi face treaba intr-un mod cat se poate de eficient. Voi ce softuri de recuperare a datelor ati mai folosit?