Acasa Diverse Game of Thrones atinge un nou record al pirateriei

Game of Thrones atinge un nou record al pirateriei

by Dragos Schiopu

cas

Unul dintre cele mai iubite si mai vizionate seriale tv din lume, Game of Thrones, a devenit extrem de cautat in lumea pirateriei, numarul fisierelor ridicandu-se din in ce mai mult, ajungand chiar sa bata un record mondial. Dupa ce ultimul episod din frumoasa serie a fost uploadat pe internet, numarul accesarilor si descarcarilor a crescut extrem de repede in doar cateva ore, fiind la momentul de fata peste limita tuturor fisierelor.

Cei de la HBO incearca de fiecare data sa stopeze cat mai multe pirateria, insa, acest lucru ii enerveaza si mai rau pe piratii adevarati ai internetului, facandu-i sa uploadeze din in ce mai mult, dovedindu-le ca orice este posibil atunci cand internetul iti ofera o gama diversificata de optiuni. Conform streaming-ului HBO NOW, pirateria ar mai trebui sa scada, doar in teorie, intrucat in practica, fisierele sunt uploadate la fiecare secunda.

Conform raportului facut de catre cei de la Variety, in combinatie cu valorile obtinute cu ajutorul companiei de tracking, Excipio, ultimul episod din seria Game of Thrones a depasit toate recordurile de vizionari si descarcari ilegale. Acesta a reusit sa treaca peste recordul de saptamana trecuta, in episodul cinci din serie. Acum o saptamana serialul a reusit sa adune peste 3,22 de milioane de descarcari in 24 de ore, fapt pentru care ni se confirma cat de mult a evoluat pirateria si cat de greu a devenit de oprit.

Numarul de descarcari si afisari ilegale a serialului, ar creste sonsiderabil daca cei de la Excipio ar numara si site-urile de filme si seriale online, intrucat la momentul de fata studiul a fost facut doar pentru torent. Suntem curiosi cat de mult va evolua pirateria petnru acest serial saptamana viitoare cand se difuzeaza un nou episod, cel mai probabil numarul de fisiere descarcate va creste extrem de mult, ajungand chiar sa dubleze rating-ul obtinut in urma difuzarii la televizor.

s-ar putea sa-ti placa