Acasa Telefoane Huawei Ascend P8 s-ar putea lansa in martie

Huawei Ascend P8 s-ar putea lansa in martie

by Dragos Schiopu

Huawei Ascend P8 ar putea fi lansat in martie 2015, iar primele poze cu carcasa telefonului au aparut pe internet. Precum si P7, saltul la noul telefon nu va fi facut doar de un hardware mai bun, ci si de un display mai mare.

Huawei-Ascend-P8s-metal-chassis (1)

Huawei Ascend P6 a fost un telefon excelent ca design, avand carcasa metalica. Anul acesta Huawei a lansat P7, iar diferenta s-a observat in primul rand la design. P6 avea doar 6,2 mm grosime, iar P7 6,5 mm grosime, dar un hardware mai bun. Pe langa asta, display-ul de pe Huawei Ascend P7 a fost de 5 inci, mult mai mare decat cel de pe Ascend P6 care avea doar 4,7 inci.

Viitorul telefon din seria Ascend P va avea de asemenea un display mai mare si asta nu pentru ca mana utilizatorului creste de la an la an, dar si chinezii tin acest trend de a mari ecranul cu fiecare telefon lansat. Probabil vom ajunge sa vedem Galaxy S7 la 6 inci si Note 5 de 7 inci. Noul P8 are un display de 5,2 inci FHD.

Hardware-ul de pe viitorul Huawei Ascend P8 este foarte bun, mai exact telefonul dispune de un procesor octa core Kirin 930, 3GB de RAM si 32GB memorie interna. Telefon ar trebui sa coste pana in 500 de dolari, un pret destul de bun pentru un astfel de terminal.

s-ar putea sa-ti placa